MoHaa – kody ?

witam , mam problem z kodami do medala , na stronce pewnej pisze [http://www.moh.gamesnet.pl/articles.php?id=71] a dokładniej "Kliknij prawym przyciskiem na ikonę uruchamiającą grę. Z menu kontekstowego wybierz "Właściwości". Otworzy się okienko. W polu edycyjnym "Obiekt docelowy" DOPISZ następującą komendę (nie dopisuj cudzysłowów): " +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1". i jak daje na ikone mohaa /Właściwości/ to nie mam Obiekt docelowy, tylko to co załaczyłem w screenie , jak zrobic zeby kody chodziły ? mam oryginał mohaa.

Odpowiedzi: 7

wejdz start uruchom potem przeglondaj wybierz folder w którym jest mohapa i wybierz ikone mohy i naciśnij OK a potem space i wpisujesz resztę :arrow:
robert–1995
Dodano
02.02.2006 18:02:25
zeby nie zakladac new tematu, to mam tera taki problem ,gdy stoje kolesiem normalnie lub ide i strzelam do niemcow, to zdarzy mi sie czasem ze myszka mnie sie nie slucha,chodzi o to ze celownik idzie do gory i sie koles kreci (tak jakby myszka bbezprzerwy bezmyslnie ruszac) i po 2 sek moge dopiero "przywrocic" do porzadku kolesia,jak to naprawic zeby mi sie tak nei robilo?i wie moze ktos jak pomoc z tymi kodami? bo jak daje te "" to mi znikaja i niedziala. jak naprawic?z gory thx pozdr
solar
Dodano
19.11.2005 15:15:32
nie wiem co sie stlao ,ale godzine temu mi kody dzialaly, wpisalem dog i pisalo GODMODE : ON i dzialalo, i dałem tak "E:/gry....mohaa.exe" + set... no i wylaczylem gre,tera tez tak zrobilem i znow nie działaja:| nawet jak daje #dog , tez nie dziala, jak zrobic zeby znow zadziałały? aha i jak daje " przed E:/... i po " to jak daje OK to one znikają...czemu?
solar
Dodano
16.11.2005 21:15:53
Zamiast: dog
Wpisz: #dog
Zapomniałeś o kratce: #
:wink:
Anonymous
Dodano
13.11.2005 20:22:13
Zamiast: dog
Wpisz: #dog
Zapomniałeś o kratce: #
:wink:
Anonymous
Dodano
13.11.2005 20:22:13
zrobilem tak i po wpisaniu tego kodu takie cos mi wyskakuje : MUSISZ URUCHOMIĆ SERWER Z PARAMETREM '+set cheats 1' by udostepnic tą komende.

wiec o co tu chodzi?gdzie ta komenda ma sie znalezc? w Wlasciwosci MEDAL OF HONOR tam jest ta komenda wpisana ,w obiekcie docelwoym ,to o co chodzi?
solar
Dodano
12.11.2005 14:45:00
ew. wpisz ta linijkę co podał mettal do start/uruchom
Over
Dodano
12.11.2005 12:21:39
solar
Dodano:
12.11.2005 10:20:17
Komentarzy:
7