Moderatorzy
W tym topicu proszę, abyście się wypowiedzieli o moderatorach:
:arrow: Agi
:arrow: B3TON
:arrow: Dudi
:arrow: Mrsit
:arrow: Toudi
Moźecie ich zarówno chwalić jak i ganić. Napiszcie czy ich obecność i działania na Forum denerwują was czy wręcz odwrotnie: jeseteście zadowoleni z ich pracy.
Myślę, źe wasze opinie pomogą w dalszej pracy nad udoskonalaniem Forum
:arrow: Agi
:arrow: B3TON
:arrow: Dudi
:arrow: Mrsit
:arrow: Toudi
Moźecie ich zarówno chwalić jak i ganić. Napiszcie czy ich obecność i działania na Forum denerwują was czy wręcz odwrotnie: jeseteście zadowoleni z ich pracy.
Myślę, źe wasze opinie pomogą w dalszej pracy nad udoskonalaniem Forum
Odpowiedzi: 20
wow, coz za mowa! mozesz smialo startowac na posla! :lol:
Uwaźam,źe zgoda buduje,a niezgoda.......itd.Moderatorzy są na miejscu,znają tematy i tematykę.A na marginesie,to tylko ten nie myli się, kto nie pracuje.Wszyscy zasługują na pochwały.Co do kontrowersji wokól B3TON–a, uwaźam go za bardzo inteligentnego i znającego ogromną tematykę WinXP człowieka.No i kaźdy z nich – i nas ma inny temperament.A sprzeczki bywają konstruktywne.
Pozdrawiam wszystkich. 8)
Pozdrawiam wszystkich. 8)
Tym bardzij źe ciągle coś jest złego na forum. A przecierz idą święta i czas myśleć weselej :) .
popieram Slay3ra :D
popieram Slay3ra :D
Miejmy nadzieję źe nie wybiknie kolejna bryndza.
Sobol nie zaczynaj znowu bo to nie ma najmniejszego sensu :)
hohoho widze tutaj inteligentna polemike.... :)
Lezio111:A lampatix to takie coś jak Falla: szybko si pojawił i znikł :)
A takie "coś" jak ty to ja pierwszy raz widzę. Uwaźaj źebyś ty nie "znikł".
Gdyby słowa Kartezjusza sprawdzały się "Myślę, więc jestem" to właśnie Ty byś "znikł".
Ale to ładnie Lampatix zrobił :)
Ja mam zdanie niezminne do moderatorów. A lampatix to takie coś jak Falla: szybko si pojawił i znikł :)
Ja mam zdanie niezminne do moderatorów. A lampatix to takie coś jak Falla: szybko si pojawił i znikł :)
To prawda – jestem inteligentniejszy i to o wiele, a jak starzy mi na 18–tkę kupią Pentium 4 to juź w ogule zmądrzeje.
To jest zresztą normalne – wiadomo, ze jak ktos ma lepszego kompa to musi byc mądrzejszy.
Lezio dlatego jest taki durny bo ma słabego kompa i się słabo rozwija.
To jest zresztą normalne – wiadomo, ze jak ktos ma lepszego kompa to musi byc mądrzejszy.
Lezio dlatego jest taki durny bo ma słabego kompa i się słabo rozwija.
TouDi:Wiedzę źe pomiędzy B3TON–em, a Lammpatix–em wywiązuje się coś w stylu Lezio111 vs. Leopold :)
Z tą róźnicą, ze Beton jest duźo inteligentniejszy od Lezia :lol:
Po ostatnich aferach na foroom zmienilem zdanie – B3TON i agi do odstrzału !!!!!!!!!
SLAY3R:NO więc w jednym z topiców lammpatix zaczął się czepiać B3TONa, do tego dołączył leopold z manią prześladowczą na tle lezia111, co było dalej nie trudno się domyśleć.
Normalnie scenariusz na telenowele... :lol: :lol:
Ale się ludziom nudzi :) Lepiej poszliby skombinować choinkę na święta :)
SLAY3R:Ludzie (tutaj leopold i lammpatix) dajcie na luz święta idą trzeba być miłym dla innych.
zgadzam sie, forum nie jest po to źeby sie z kogoś naśmiewać czy kłócić tylko źeby sobie nawzajem pomagać [no a poza tym tak jak pisze SLAY3R są Święta]
NO więc w jednym z topiców lammpatix zaczął się czepiać B3TONa, do tego dołączył leopold z manią prześladowczą na tle lezia111, co było dalej nie trudno się domyśleć.
Ludzie (tutaj leopold i lammpatix) dajcie na luz święta idą trzeba być miłym dla innych.
Ludzie (tutaj leopold i lammpatix) dajcie na luz święta idą trzeba być miłym dla innych.
No nie widziałem, a co się działo :?:
Nie widziałeś niestety co się działo na forum ale naszczęście wszystko zostało usunięte.
Wiedzę źe pomiędzy B3TON–em, a Lammpatix–em wywiązuje się coś w stylu Lezio111 vs. Leopold :)
Wszystko jest ok, ale ja dalem 4. Bo nie ma posluchu... :|
{patrz 2 ostatnie posty}
{patrz 2 ostatnie posty}
Wszystko jest ok, ale ja dalem 4. Bo nie ma posluchu... :|
{patrz 2 ostatnie posty}
{patrz 2 ostatnie posty}