modem
jak sprawdzic czy mam zainstalowany modem w komputerze ktorego nie ma w menedzerze urzadzen ani po restarcie komputera nie pojawia sie dymek z info ze znaleziono nowy sprzet?? no i przy polaczeniu z netem twierdzi ze odinstalowano modem... aha wczoraj modem byl net sie laczyl wszytsko pieknie...no i najwazniejsze nie znam nazwy tego modemu wiec czy mozena to jakos sprawdzic...?? na plycie ze sterownikiem jest full innych modemow...
pomozcie...
pomozcie...
Odpowiedzi: 3
Witam,ściągnij sobie program Aida 32,odpal i poczytaj jaki masz modem,jaki producent a z tamtąd juź prosta droga do ściągnięcia sterów i zajnstalowania.Pozdrawiam
ale ja wlasnie napisalam ze nie ma tej ikonki modemy w menedzerze urzadzen bo gdyby byla nie pisalabym tego posta... modem jest jakims modemem wewnetrzym nie znam nazwy i dlatego chcialabym sie dowiedziec czy ktos moze mi pomoc czy mozna sprawdzic jakos ten modem co to za modem nazwa itp itd... no i dlaczego nie ma go w menedrzerze urzadzen a instalujac sterowniki od nowa i tak nic sie nie zmienia...
dziekuje za czytanie moich postow i za odpowiedzi na nie...
z gory dziekuje za szybkie odpowiedzi
dziekuje za czytanie moich postow i za odpowiedzi na nie...
z gory dziekuje za szybkie odpowiedzi
W panelu sterowania powinna być ikonka modemy , a po jej kliknieciu wyświetlony model, lub w menadźerze urzadzeń.
O jaki modem chodzi? do neo np, czy zwykły winmodem analog?
O jaki modem chodzi? do neo np, czy zwykły winmodem analog?
Strona 1 / 1