Modem USB spowalnia prace systemu

Witam posiadam modem Sagem podpięty pod USB system to Win XP problem wygląda tak że przy podpiętym modemie system zaczyna spowalniać tną się filmygry aplikacje po odpięciu modemu wszystko działa normalnie instalowałem już różne sterowniki do tego modemu ale dalej to samo prosiłbym o jakieś rady co moge jeszcze zrobić.

Odpowiedzi: 1

Rozumiem że masz neostrade. Jeżeli tak to usuń oprogramowanie do neostrady. Póżniej wchodzisz w panel sterowania--->opcje internetowe--->zakładka połączenia i klikasz dodaj póżniej masz do wyboryu opcje połączenia z netem wybierasz pierwsze i klikasz dalej, póżnej trzeba wpisać jakiś numer to nic nie wpisujesz tylko klikasz dalej potem wpisujesz nazwę połączenia (jaką chcesz możesz wpisać nazwe) i klikasz dalej. wpisujesz nazwe użytkownika i hasło z neostrady i zaznaczasz jeszcze AUTOMATYCZNIE WYKTYJ USTAWIENIA i klikasz ok. Jeżeli będziesz miał problemy to pisz na gg mój numer 10340392.

karol15karol15
Dodano
26.02.2007 15:14:39
  • Uploadman 26.02.2007 17:17:21

ale ja nie uzywam oprogramowania dołączonego przez Neo tylko mam skonfigurowane już i łącze się przez Dial-up a przy włączonym modemie mam Użycie procesora 50% a na kompie akurat nic nie robie jak odepne modem odrazu mi spada użycie procesora <br>

Uploadman
Dodano:
26.02.2007 14:14:04
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1