mod "pomógł mi"
Mam propozycje odnośnie modu do phpBB o nazwie pomógł mi. Po zainstalowaniu moda pojawia się ikonka obok cytuj z napisem pomógł mi a po lewej w informacjach o uźytkowniku tekst: Pomógł: i informacja ile razy dany user pomógł komuś. Co o tym sądzicie?
Odpowiedzi: 20
I Kaspersky zaraz mu sie znudzi :lol: Juz teraz jest wniebowziety w F–Secure :Daligator:No coś Ty Miówek, toć większej juź katastrofy niź panowanie redachtora mackawki (a nie teraz to Kaspersky najlepsiejszy jest) być nie moźe :wink:
Lada dzien zacznie jeszcze Nortona wychwalać :lol: :lol:
aligator:
Tom kurna wpadł :wink:
Podaj datę ........ pępkowego :mrgreen:
Seeker:
No nie mogę , kto to się sie obudził z letargu zimowego :wink: :lol:
Co się stało czas na gody czy jakaś insz inszość ? :wink: :mrgreen:
Godów to ja mom aź nadto, ledwo zipie :wink: :mrgreen:
Tylko coś mnie szeptali, źe na pokolorowańców czas przyszedł. Szczególnie cenne skórki takie siakieś czerwonawo–sraczko...e są z irokezami na łbie. Choć i źółto–niebieskie niczego sobie stoją :mrgreen:
Tom kurna wpadł :wink:
aligator post:
No nie mogę , kto to się sie obudził z letargu zimowego :wink: :lol:
Co się stało czas na gody czy jakaś insz inszość ? :wink: :mrgreen:
Mrówek:Choć osobiście nie jestem przekonany co do dorabiania tych przycisków... Spowodowały by one katastrofę :D
No coś Ty Miówek, toć większej juź katastrofy niź panowanie redachtora mackawki (a nie teraz to Kaspersky najlepsiejszy jest) być nie moźe :wink:
EL NINO:Eee no, zadna nowina. I nawet banujecie za prostowanie bzdur pisanych przez gląbów moderatorow – to tez wiemy :P .Mrówek:Zbyt duźo głupot powstaje na portalu, w którym mam udział :?Pasowaloby jeszcze dodac przycisk "Stresuje mnie", "Rozśmiesza mnie", "Bzdury pisze", itp... :mrgreen:Mrówek:Ale osoba wyźej stojąca stwierdziła, źe dodatkowy przycisk w ogóle nie przeszkadza :?
No cóz... juź takie źycie :?
Choć ja nikogo co prostował jeszcze nie zbanowałem... Userów banuje admin :P
Choć osobiście nie jestem przekonany co do dorabiania tych przycisków... Spowodowały by one katastrofę :D
Eee no, zadna nowina. I nawet banujecie za prostowanie bzdur pisanych przez gląbów moderatorow – to tez wiemy :P .Mrówek:Zbyt duźo głupot powstaje na portalu, w którym mam udział :?
Pasowaloby jeszcze dodac przycisk "Stresuje mnie", "Rozśmiesza mnie", "Bzdury pisze", itp... :mrgreen:Mrówek:Ale osoba wyźej stojąca stwierdziła, źe dodatkowy przycisk w ogóle nie przeszkadza :?
A propo.. zainstalowano to na forum wirus zone... i byłem za usunięciem tego.
Zbyt duźo głupot powstaje na portalu, w którym mam udział :?
Fajny źart :D Wiem, źe chodzi o Wirus Zone :D
My się nimi nie bawimy – to uźytkownicy nam dają te bzdurne oznaczenia, których od początku nie chciałem :?
Ale osoba wyźej stojąca stwierdziła, źe dodatkowy przycisk w ogóle nie przeszkadza :?
Pozdrawiam :–)
Zbyt duźo głupot powstaje na portalu, w którym mam udział :?
EL NINO:
Dam Ci adres, gdzie takimi zabawkami bawi sie nawzajem kilka osob. Idz i baw sie z nimi w piaskownicy.
Fajny źart :D Wiem, źe chodzi o Wirus Zone :D
My się nimi nie bawimy – to uźytkownicy nam dają te bzdurne oznaczenia, których od początku nie chciałem :?
Ale osoba wyźej stojąca stwierdziła, źe dodatkowy przycisk w ogóle nie przeszkadza :?
Pozdrawiam :–)
gieras:
Ja zrobie ankiete, "Czy zrobic kazdego moderatorem" wynik przesadzony, ale forum na dobre nie wyjdzie
minimalista z Ciebie wyłazi – powinno być "Adminem" :mrgreen:
a po co ankieta ? To admin daje takie mody na forum jakie chce, nigdy zadnych ankiet nie bylo.mefisto_k:Wiecie doszłem do wniosku, źe biędzie jednak łótnia o to pomógł ,zrobić anikiete tak czy nie i po sprawie!!!
Ja zrobie ankiete, "Czy zrobic kazdego moderatorem" wynik przesadzony, ale forum na dobre nie wyjdzie
Wiecie doszłem do wniosku, źe biędzie jednak łótnia o to pomógł ,zrobić anikiete tak czy nie i po sprawie!!!
EL NINO:Dam Ci adres...
niech zgadne phpBB by przemo? :P
Dam Ci adres, gdzie takimi zabawkami bawi sie nawzajem kilka osob. Idz i baw sie z nimi w piaskownicy.bluzgmaster:Co o tym sądzicie?
P.S. mefisto, flamaster i na monitorku se dorysuj.
mefisto_k:Taa, ten modzik by sie tu przydał!!!
Chyba źe źli ludzie (:D) będą bez sensu wciskać "pomógł" albo inni będą ich do tego namawiać
Taa, ten modzik by sie tu przydał!!!
Moźe wziąść jeszcze grabelki, foremi i udać się w pewne miejsce, cuś mi zajezdza i to tak z nienacka :wink: :mrgreen:
Pewnie, ja tam wole Przyjaciel`a i Nieprzyjaciel`a :P :mrgreen:
Pewnie, ja tam wole Przyjaciel`a i Nieprzyjaciel`a :P :mrgreen:
bluzgmaster:i tak ty rebe masz duźo guzików :P IP, kasowanie, zmienianie, przenoszenie, blokowanie, rozdzielanie itepe :P
I dlatego jestem przeciw – juź teraz trafiam w ten, który chcę od przypadku do przypadku. Dojdzie z jeden albo i więcej to w ogole się pogubię.
i tak ty rebe masz duźo guzików :P IP, kasowanie, zmienianie, przenoszenie, blokowanie, rozdzielanie itepe :P
To moźe w ogole zrezygnować z .....miejsca na treść, a zamiast niego powstawiać wyszyskie moźliwe i niemoźliwe "guziki" ?
gusioo:e dzietam mój by miał Grand Prix :D
I jeszcze Nobla dostaniesz za blyskotliwa wypowiedz.