Mobile
..::: Witam mam do rozwiazania taki rebus. Kilka dni temu wpadlem na pomysl ztuningowania mojego simens`a, podlaczylem kabel, zainstalowalem oprogramowanie i zrobilem maly remake komorki. Efektem ubocznym calej operacji bylo pojawienie sie jakiejs blizej nie okreslonej ikonki "Mobile" w exploratorze "moj komputer". Xp okresla ją jako dysk wymienny "Other" i nic sie nie da z nią zrobic: menadzer jej nie wykrywa, nie da się jej usunąć, nie pomogla tez deinstalacja oprogramowania. Po kliknieciu na nią prawym przyciskiem myszy pojawiają sie opcje: Open, Explore, create shortcut i properties..ale zadnej z nich nie da sie uruchomic. Co zrobic aby ten niechciany skrot znikł ? :::..
Dołączam screena
Dołączam screena
Odpowiedzi: 10
...::: Gdybym chcial instalowac od nowa wina to nie zawracalbym ludziom glowy. Po to chyba jest forum aby wspólnymi silami dojsc do rozwiazania... bo najprosciej jest zainstalowac od nowa wina :P :::...
Skoro masz tyle problemów na kompie to moźe zainstaluj od nowa winde :) Pozbędziesz sie dziadostw i tych zmor co nie moźesz usunąć.
Z sieci sciągnąłem wersje 1.08 programu CopyLock, niestety program widzi jedynie ikony dysków i Cd–romow, a ikony Mobile nie.. Jako ciekawoste dodam, ze Copylock nie poradzil sobie tez z usunięciem pliku programu Dr.Divx, z ktorym walcze juz od dawna.
Owszem jest.Jesli zalezy Ci na pozbycie sie tej ikony, ktorej nie mozesz usunac to znajdz program o nazwie CopyLock. Napewno pomoze.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
..ma ktos jakis pomysł co to moze byc ?
...::: Nie posiadam CD z programem do sprzetu. Software sciagnąłem z sieci i jest on w postaci instalki.exe. W folderze zainstalowanego programu nie odnalazlem pliku likwidujacego "dysk wymienny". Czy nie ma jakiegos sposobu aby manualnie pozbyc sie tego problemu ? :::...
EDIT:
Pojawil sie kolejny problem znikly ikony Moje dokumenty, które widnialy zawsze nad dyskami..
EDIT:
Pojawil sie kolejny problem znikly ikony Moje dokumenty, które widnialy zawsze nad dyskami..
na plytce od proga musi byc taki pliczek ktory to usuwa ,przeczytaj readme, ja tak mialem z adobe photo deluxxe i ikonka DIGITAL CAMERA usuwator ikonki byl na plytce – deinstalacja prga nie pomagala
No qurcze jak ja czytam :PMcScr@by:AdasB:...nie pomogla tez deinstalacja oprogramowania...
Wynika źe próbował.
AdasB:...nie pomogla tez deinstalacja oprogramowania...
Wynika źe próbował.
Probowales odinstalowac oprogramowanie do telefonu?
Strona 1 / 1