mmorpg – w co gracie
Chciałbym abyscie napisali w jakie gry z tego rodzaju grywacie – jesli wogole ktos gra. Zaczynalem grac w tego rodzaju gry od slynnej mu online. Znalazlem jednak kilka innych tytułów ktore sa o wiele lepsze niz prostacki Mu.
Z internetowych rpg polecilbym oprocz wyzej wspomnianej mu online
– dark eden
– cronous
– knight online
– langheim
Wszystkie z tych gier sa darmowe i jest naprawde w co pograc , a grywalnosc moim zdaniem lepsza niz mu
Aha
jesli ktos sciagnie sobie darkeden niech napisze czy nie ma z nia problemu przy aktualizacji gameguarda
po aktualizacji resetuje mi sie komputer
nie mam pojecia czym jest to spowodowane..... jakby ktos mial podobnie i umial to naprawic... help me..
bo gra wciagnela mnie juz od pierwszych paru godzin a tu lipa odpalic nie moge
Z internetowych rpg polecilbym oprocz wyzej wspomnianej mu online
– dark eden
wampiry i łowcy !! polecam
– cronous
– knight online
– langheim
Wszystkie z tych gier sa darmowe i jest naprawde w co pograc , a grywalnosc moim zdaniem lepsza niz mu
Aha
jesli ktos sciagnie sobie darkeden niech napisze czy nie ma z nia problemu przy aktualizacji gameguarda
po aktualizacji resetuje mi sie komputer
nie mam pojecia czym jest to spowodowane..... jakby ktos mial podobnie i umial to naprawic... help me..
bo gra wciagnela mnie juz od pierwszych paru godzin a tu lipa odpalic nie moge
Odpowiedzi: 2
Ja gram w pici polo na małe bramki,
Tylko musze czasem uwaźać, źeby mi paznokci nie poobgryzało jak trzymam ręce w kieszeni.
Tylko musze czasem uwaźać, źeby mi paznokci nie poobgryzało jak trzymam ręce w kieszeni.
Ja czasmami gram na kurniku w kalambury :)
Strona 1 / 1