mks_vir 2005

Mam pytanie odnośnie serialu do niego. No własnie dochodze do spisywania serialu wpisuje a tu wyskakuje mi źe serial jest juź nie waźny :roll: (kilka wpisuje) i to samo! Ale jak to moźliwe (sklada sie z 20 znaków) moze powinien z 24 znaków?

A wiecie dlaczego w win 98 przy uruchamianiu cały czas wyswietla mi sie opis wybierania TYRBÓW:
1. Normalny
2. Tryb awaryjny
ipt...

Jak to usunąc(źeby sie nie pojawiało)? własnie myslalem ze to moze wirus i chce instalowac mksa! :wink:

Odpowiedzi: 4

EL NINO:

mr_duck:
A wiecie dlaczego w win 98 przy uruchamianiu cały czas wyswietla mi sie opis wybierania TYRBÓW:
1. Normalny
2. Tryb awaryjny
ipt...
Jesli nie jest zamkniety prawidlowo, lub nie jest zaladowany prawidlowo, pokazuje takie rozwiazania.

Albo jeźeli wybrałeś – np. poprzez TweakUI – opcję wyświetlania menu.
Rebe
Dodano
08.06.2005 09:16:32
mr_duck:
wyskakuje mi źe serial jest juź nie waźny :roll: (kilka wpisuje) i to samo
MKS przyslal Ci kilka kluczy na probe ? To moze zglos im ze kijowe przyslali ?
mr_duck:
1. Normalny
2. Tryb awaryjny
ipt...
Jesli nie jest zamkniety prawidlowo, lub nie jest zaladowany prawidlowo, pokazuje takie rozwiazania.
EL NINO
Dodano
07.06.2005 23:53:02
mr_duck:
wyskakuje mi źe serial jest juź nie waźny :roll: (kilka wpisuje) i to samo
MKS przyslal Ci kilka kluczy na probe ? To moze zglos im ze kijowe przyslali ?
mr_duck:
1. Normalny
2. Tryb awaryjny
ipt...
EL NINO
Dodano
07.06.2005 23:53:02
klucz 20 elementowy to klucz na pewnien okres czasu np na rok i tylko przez tyle jest waźny, po upływie roku naleźy wykupić znowu abonament na nastepny rok i wtedy dostajesz nowy serial. Klucz 24 elementowy to klucz bez limitu czasowego....
adik154
Dodano
07.06.2005 23:45:17
mr_duck
Dodano:
07.06.2005 23:39:35
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1