mks_vir 2005 licencja
Niedawno zainstalowalem sobie mks vir 2005 , dzisiaj przy uruchamianu go pisze (jakoś tak) Wygasła waźnosc licencji cczy chcesz wporwadzić nowy kod... itd.
Ja wybralem NIE, czy teraz jak korzytsam z tego programu to korzystam nielegalnie ?
Ja wybralem NIE, czy teraz jak korzytsam z tego programu to korzystam nielegalnie ?
Odpowiedzi: 18
Niech jakiś admin zamknie ten topic bo zaczynają pisać o za przeproszeniem o pierdołach i nie na temat.
pozdrawiam
pozdrawiam
Mrówek:Pyton_000:A ja się nie martwie takimi duperelami :) Nie mam na dysku ŻADNEGO antywirka. Poprostu nie jest mi potrzebny, a wirusów nie mam :) moźe czasami się łapnie jakiś, ale to sporadycznie raz na 1–2 lata. Jak mam potrzebe skanowania systemu to łapie za on–line'owego skanera MKS, Panda i ew. Nortona :)
To chwal się dalej :mrgreen:
I co moźe mnie napadniesz, albo wirusa wyślesz ?? Zapomnij. Od nieznajomych poczty nie odbieram, spamu nie przyjmuje, IP moje jest zmienne, pozatym jestem pod Routerem, który ma porty pozamykae wszystkie. Wyjątkiem są nieliczne (3). Tak więc szans na włamanie się do mnie masz 0% :)
Pyton_000:A ja się nie martwie takimi duperelami :) Nie mam na dysku ŻADNEGO antywirka. Poprostu nie jest mi potrzebny, a wirusów nie mam :) moźe czasami się łapnie jakiś, ale to sporadycznie raz na 1–2 lata. Jak mam potrzebe skanowania systemu to łapie za on–line'owego skanera MKS, Panda i ew. Nortona :)
To chwal się dalej :mrgreen:
A ja się nie martwie takimi duperelami :) Nie mam na dysku ŻADNEGO antywirka. Poprostu nie jest mi potrzebny, a wirusów nie mam :) moźe czasami się łapnie jakiś, ale to sporadycznie raz na 1–2 lata. Jak mam potrzebe skanowania systemu to łapie za on–line'owego skanera MKS, Panda i ew. Nortona :)
A ty wilkołak nie popisuj sie źe cie na eksperta stać :D
(oczywiście to źart)
Ja takźe uźywam pandy z eksperta i mam takie samo zdanie jak coyote. Niedroga inwestycja a dysk zabezpieczony.
Mam nadzieje źe stefanos wybierze którąs z propozycji, które mu tutaj wspólnie przedstawiliśmy (no moźe oprócz propzycji lorda)
Pozdrawiam
(oczywiście to źart)
Ja takźe uźywam pandy z eksperta i mam takie samo zdanie jak coyote. Niedroga inwestycja a dysk zabezpieczony.
Mam nadzieje źe stefanos wybierze którąs z propozycji, które mu tutaj wspólnie przedstawiliśmy (no moźe oprócz propzycji lorda)
Pozdrawiam
lord:Nieche nic mówić, ale jednak ja tam sobie wole zassać z neta full wersje antiviwa. I to kaźdy jaki chcę :P :P :P :D
Jasna sprawa :) Ale czy nie lepiej być legalnym? Ja mam pandke z eksperta i nie narzekam.
Nieche nic mówić, ale jednak ja tam sobie wole zassać z neta full wersje antiviwa. I to kaźdy jaki chcę :P :P :P :D
To jest dobre rozwiązanie. Ja teź tak uźywam. Np. teraz w niezbedniku przez cały rok była Panda antywirus titanium a w ekspercie panda antywirus platinum. Kupowałem gazetke i przez cały rok miałem ochrone antywajrusową :D . Polecam ci stefanos takie rozwiązanie, poniewaź jest duźo duźo tańsze niź kupowanie licencji, chyba źe masz na kompie super hiper ekstra waźne dane których źaden wirusek nie moze ci zniszczyc to zainwestuj w tą licencje i te aktualizacje za 300zł na miecha.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Damianos:Tylko źe za za tą karte rejestracyją sie buli, a później jeszcze dodatkowo za kaźdy rok musisz płacić za aktualizacje i to nie małe piniądze :D .
Zgadza się, aczkolwiek mks_vir 2005 przekształcił się prawie w Security Pack i niedługo będzie jednym z tańszych "paczek" ;–)
Komputer Świat daje propozycje. Kupujesz gazetę za 6.90 zł i masz 3–miesięcznego triala mks_vir 2005. Po mks_vir czyścisz rejestr jakimś trialowym programem do czyszczenia rejestru i instalujesz F–Secure. Po miesiącu robisz to samo... następnie wgrywasz inny program i tak co miesiąc zmieniasz :–)
Pozdrawiam :–)
Tylko źe za za tą karte rejestracyją sie buli, a później jeszcze dodatkowo za kaźdy rok musisz płacić za aktualizacje i to nie małe piniądze :D . Najlepiej to zostawić kompa na pastwe losu i nie mieć źadnego antywira :wink: (dla cięźko kapujących: to był źart :lol: )
Pozdrawiam Damianos
Pozdrawiam Damianos
Nie tylko wersja Shareware.
Pobierz–> Instalacje–> Windows–> mks_vir 2005–> ściągasz–> podczas instalcji wpisujesz swój kod z karty rejestracyjnej i masz MKS–a z internetu :D
Pobierz–> Instalacje–> Windows–> mks_vir 2005–> ściągasz–> podczas instalcji wpisujesz swój kod z karty rejestracyjnej i masz MKS–a z internetu :D
Tak nie da rady, poniewaz jest blokada i wszystki funkcje nadal bedą niedostępne. wiem to na własnym doświadczeniu. dopiero po formacie z nowu mozesz skorzystac zwersji 30dniowej.
POzdrawiam
damianos
POzdrawiam
damianos
Ew. ściągnąć najnoweszego mks. Poniewaź pojawiaja się nowe zaktualizowane instalacje co jakiś czas. :)
Pewnie jest to wersja ściągnięta ze strony producenta. Jeśli tak to na stronie mks są tylko 30 dniowe wersje sharware a po ich upływie albo musisz usunąć program albo kupic licencję. Zablokowana jest takźe funkcja aktualizacji.
Pozdrawiam Damianos
Pozdrawiam Damianos
Aha. NIe chce mi sie teraz tego sprawdzac bo sytem skanuje... i najprowdopodobniej nie będzie to dostępne bo licencja się skoczyla i musze kupic nową :(
W oknie głównym programu na pewno jest moduł aktualizacji, jeźeli udaje się aktualizować program :wink: Ale jak nie masz moźliwości to teź legalnie, tylko nie wykrywa nowych wirusów :wink:
A jak mam sprawdić czy mam moźliwośc UPDATU ?
Jeźeli co nie crackowałeś i po prostu ze strony producenta ściągnąłeś, i masz moźliwość update'u, to legalnie :wink:
Strona 1 / 1