MKS Vir– aktualizacja
Mam następujący problem!Nie mogę aktualizować programu MKS Vir 2005!Nie wiem czym to moźe być spowodowane!
Odpowiedzi: 9
Musze was rozczarowac po wielu próbach i testach twierdze ze Mks poradził sobie najlepiej wykrył 100% wirusów gdzie np Norton 2005 nie wykrył 3 z nich dla mnie norton to kicha jak ich mało!!Kiedys dla jaj wszepiłem sobie net Busta najpopularniejszy program do przejmowania władzy nad kompem i zgadnijcie Norton ta kupa gnoju go nie wykryła ze juz nie wspomne o innych chłamach które zajmuja np 2 Mb przeciez te 2 Mb są smieszne ehh a Mks aby sciegnełem go na dysk juz pieprzył i slicznie wszystkie usunoł wiec jak mam wybrac darmowy panda, avast lub kaspewrski – personal to wole pirata Mksa Dziekuje
panda, avast,kaspewrski – personal (kiedyś był w CDaction nie wiem jak to wygląda dziś)
To moźe podasz jakieś dobre wypróbowane antywirusy które moźesz polecić!
Jest całe mnustwo darmochy antyvirusowej i nie upieraj się przy kacprze źe jest the best bo kosztuje toszskęgrosza tylko wyprubuj inne a poznasz potęgę konkurencji.
nie to forum. nie dostaniesz tutaj seriala ani cracka.
Kupić? A nie da się coś darmowego skołować?
tak więc wystarczy kupić licencje.
poczytaj regulamin.
Pozdro
poczytaj regulamin.
Pozdro
Pisze między innymi źe jest zablokowany numer seryjny a jak ja mam zmienić numer seryjny? I jak ktoś by miał ten numer to prosiłbym na gg 5200654. I to jest pirat!
nie źebym się czepiał ale pirat czy oryginał?
jaki komunikat masz? więcej informacji podaj.
jaki komunikat masz? więcej informacji podaj.