MKS Vir– aktualizacja
Mam następujący problem!Nie mogę aktualizować programu MKS Vir 2005!Nie wiem czym to moźe być spowodowane!
Odpowiedzi: 20
fajny adres kolega rzucił, moźe komuś się przyda,
ale mój post jest nadal aktualny i uniwersalny
pozdro :D
ale mój post jest nadal aktualny i uniwersalny
pozdro :D
www.xxxxxxx.xx
Tu macie stronke z serialami działającymi.Wiec powodzenia.
Kolego, to byl ostatni raz gdy podajesz linka do takich stron.
EL NINO
bo niedługo zaczniecie się bic :!: po co :?:
bez względu na to jaką kto ma osobistą sytuację finan
sową, ile kosztują: legale i piraty, dla dobra naszych maszyn i naszego zdrowia psychicznego – po
prostu spokojnie przejrzeć dostępną prasę komputerową, strony z oprogramowaniem i wybrać najdo
godniejsze indywidualne rozwiązanie.
generalnie nie popieram piractwa, ale wytłumaczenie
tego zajęłoby mi całą stronę, szkoda fatygi.
jest sporo programów typu shareware, trzeba się zare–
jestrować, wtedy jest i legal pomoc. po upływie licen
cji, moźna przedłuźyć, wykupując lub zdezinstalować
i ponownie uruchomić procedurę. jest to legalne.
pojawił się enterze (04/2005) program uniwersalny –
po polsku, w czym problem?
norton jako taki zły nie jest ale spowalnia system,
i konfiguracja jest dość skomplikowana.
panda jest na tyle dobra i uniwersalna (2 rodzaje),
i patenty jakich nie ma źaden inny tego typu program.
WAŻNE: nie ma! idealnego programu na wszystkie problemy płynące z i do sieci...
generalnie "coś za coś" – to podstawowa zasada.
info dla gościa, który podnosi temat leagalności/nie–
legalności so w odniesieniu do aktualizacji–weryfikacji przez microsoft = poczytajcie trochę,
i dowiecie się źe pomysł został zarzucony, z innego
powodu – no ale ja nie jestem rzecznikiem microsoftu...
panie regedit – bądźmy powaźni czekolada to nie komputer, co nie znaczy źe pochwalam czyny przestępcze...
i tym słodkim :D akcentem kończę swoje kilka groszy... :wink:
bez względu na to jaką kto ma osobistą sytuację finan
sową, ile kosztują: legale i piraty, dla dobra naszych maszyn i naszego zdrowia psychicznego – po
prostu spokojnie przejrzeć dostępną prasę komputerową, strony z oprogramowaniem i wybrać najdo
godniejsze indywidualne rozwiązanie.
generalnie nie popieram piractwa, ale wytłumaczenie
tego zajęłoby mi całą stronę, szkoda fatygi.
jest sporo programów typu shareware, trzeba się zare–
jestrować, wtedy jest i legal pomoc. po upływie licen
cji, moźna przedłuźyć, wykupując lub zdezinstalować
i ponownie uruchomić procedurę. jest to legalne.
pojawił się enterze (04/2005) program uniwersalny –
po polsku, w czym problem?
norton jako taki zły nie jest ale spowalnia system,
i konfiguracja jest dość skomplikowana.
panda jest na tyle dobra i uniwersalna (2 rodzaje),
i patenty jakich nie ma źaden inny tego typu program.
WAŻNE: nie ma! idealnego programu na wszystkie problemy płynące z i do sieci...
generalnie "coś za coś" – to podstawowa zasada.
info dla gościa, który podnosi temat leagalności/nie–
legalności so w odniesieniu do aktualizacji–weryfikacji przez microsoft = poczytajcie trochę,
i dowiecie się źe pomysł został zarzucony, z innego
powodu – no ale ja nie jestem rzecznikiem microsoftu...
panie regedit – bądźmy powaźni czekolada to nie komputer, co nie znaczy źe pochwalam czyny przestępcze...
i tym słodkim :D akcentem kończę swoje kilka groszy... :wink:
papieju – śliczne jest to oco wypisujesz. Tylko dlaczego do ........ nędzy juź drugi raz namawiasz do nieuczciwości ? – Faktura poświadczająca czynność pozorną to nic innego .
Moze więc przestań wypisywać takie "porady". To jest "propozycja nie do odrzucenia" :twisted:
Moze więc przestań wypisywać takie "porady". To jest "propozycja nie do odrzucenia" :twisted:
skad ceny – mks oem kosztuje w detalu 50zl, mozna go kupic do fdd, hd, cd, dvd, obudowy – czyli do jakiegos waznego i stalego elementu komputera (za Action2), nie mozna do myszki, klawiatury, wiatraczka etc. Przyjmujac ze kupujemy do fdd, ktory ksoztuje okolo 30zl, mamy 80zl. skad ty masz kwote 300zl z dvd?? chyba ze z nagrywarka, co by sie zgadzalo. Bo czytnik LG oem kosztuje 85zl... co daje 135zl za komplet. A jesli ktos bardzo chce to sie dogada ze sprzedawca zaprzyjaznionym i dostanie fv na fdd i mks–a, fdd nie biorac (bo i tak ma, wiec kto sprawdzi??). Tak wiec cena 50zl jest realna. Co do ceny windy – owszem, tu sie machnalem – xp proff oem kosztuje 550zl. 11x tyle co mks, tez oem. A jesli masz u siebei takie ceny, to zalecam zmiane sklepu. jak najszybciej, bo jak mi ktos zawola 250zl za czytnik dvd to sorry... Tak wiec da sie miec mks–a za nieduza kase, nawet majac w domu dodatkowego fdd.
papieju:... ze MKS kosztuje jak winda, 700zl i dlatego kombinowal, a tak jak sie go uswiadomi ze to tylko 50zl to kupi org – i koljeny dobry ucynek wiecej :]
Skąd wytrzasnąłeś te kwoty?? MKS kosztuje 175 zł brutto (dla domu) a nie 50zł. OEM dodawany jest tylko do nowego sprzętu. Czyli np. MKS + napęd dvd to wydatek ok 300zł. A windows wcale nie kosztuje 700zł..... Strasznie uogólniłeś.
no i masz, zrobila sie dyskusja na tak walkowany temat, w ktorym nie wiadomo kto ma racje. Co do starszej wersji – wersja win 2000 do niedawna byla w cenie xp. 98 niewiele tansza. Mozna kupic na allegro powiecie – mozna. ale kto mi zagwarantuje ze to tez org produkt? Ilu z Was bylo na szkoleniach MS o piractwie? Wiecie ze gosc trzymajac w reku dwie identyczne ksiazeczki jedna mial dobra, a druga podrobe?? Dasz sobie glowe odciac ze to co kupisz na sieci jest legalne, jak nawet kupujac w sklepie mozna sie bylo naciac nawet o tym nie wiedzac? Sprawa tyczyla wlasnie Win98 i 98SE. Ale mniejsza z tym. Jak mnie nie stac na czekolade to jej nie kupuje. Nie popieram piractwa w moich postach, mowie jedynie ze to tak, jakby mialo sie merca, a na stacji benzynowej ukradlo plyn do spryskiwacza za 5zl. Ale mniejsza z tym, bo nie o to tu chodzi. Moze kolo myslal ze MKS kosztuje jak winda, 700zl i dlatego kombinowal, a tak jak sie go uswiadomi ze to tylko 50zl to kupi org – i koljeny dobry ucynek wiecej :]
papieju:nie, nie chodzi o to, ale o ile rozumiem ze ktos sie usprawiedliwia wysoka cena programu (a zyjemy w biednym kraju, w ktorym piractow jest wysokie u userow domowych ze wzgledu na ceny softu wlasnie), to cena 50zl to chyba nie taki straszny wydatek, nawet jesli ma sie "lewy" system i zaklada ze ja tylko na lewiznie jade
A jak będziesz chciał kupić czekoladę i będzie za droga to teź ukraniesz :?:
niema co sie usprawiedliwiać ceną programu, skoro stać cie było na nowy komputer, to równieź stać cię na system na niego. Mało tego, jezeli coś jest zbyt drogie dla Ciebie kup starsza wersje, a twoja kieszeń mniej to odczuje..
nie, nie chodzi o to, ale o ile rozumiem ze ktos sie usprawiedliwia wysoka cena programu (a zyjemy w biednym kraju, w ktorym piractow jest wysokie u userow domowych ze wzgledu na ceny softu wlasnie), to cena 50zl to chyba nie taki straszny wydatek, nawet jesli ma sie "lewy" system i zaklada ze ja tylko na lewiznie jade
papieju:roczny mks–oem kosztuje ok 50zl, ale trzeba go kupic z fdd na przyklad – dogadaj sie w sklepie i niech ci wystawia fv na komplet, ale weziesz tylko mks–a, i za 50zl jestes legalny na roku. kurde, rozumiem piractwo przy zakupie windy za 700zl albo office za 3k, ale progsa za 50zl??
Czyli powyzej 100zł to juz piracic mozna ??
roczny mks–oem kosztuje ok 50zl, ale trzeba go kupic z fdd na przyklad – dogadaj sie w sklepie i niech ci wystawia fv na komplet, ale weziesz tylko mks–a, i za 50zl jestes legalny na roku. kurde, rozumiem piractwo przy zakupie windy za 700zl albo office za 3k, ale progsa za 50zl??
Rebe:Mrówek:Po co piracić, skoro do Entera dodają Kaspersky AV 5.0 z roczną licencją?
http://www.enter.pl/aktualny/index.asp#kaspersky
Żeby nie było, źe nie było : http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=31812
Niewaźne nawet, czy było ;–)
Chodzi mi o to, źe warto przeglądnąć prasę i zobaczyć, czy czegoś nie oferuje ;–)
A skoro wydają wersje 5.0 w gazetach, to wkrótce powinna się ukazać nowa wersja tego programu.
Pozdrawiam :)
Mrówek:Po co piracić, skoro do Entera dodają Kaspersky AV 5.0 z roczną licencją?
Żeby nie było, źe nie było : http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=31812
Po co piracić, skoro do Entera dodają Kaspersky AV 5.0 z roczną licencją?
Lewą instalkę i bardzo dobrze. :D :D :D :D :D
Ja na ich miejscu bym Cię w domu odwiedził.
Legalny MKS na stanowisko domowe kosztuje koło 180 zł. z roczną aktualizacją.
Czy jest dobry jasne.
Niedługo sie będziesz pytał dlaczego Widołsa nie moźesz zaktualizowac.
Pewnie w dodatku lewego.
Ja na ich miejscu bym Cię w domu odwiedził.
Legalny MKS na stanowisko domowe kosztuje koło 180 zł. z roczną aktualizacją.
Czy jest dobry jasne.
Niedługo sie będziesz pytał dlaczego Widołsa nie moźesz zaktualizowac.
Pewnie w dodatku lewego.
Aktualizacje moźesz przeprowadzić ściągając aktualną instalacje MKS'a 2005
,,Za pomocą tego instalatora moźna dokonać pierwszej instalacji oraz uaktualnić juź zainstalowaną wersję oprogramowania.''
,,Za pomocą tego instalatora moźna dokonać pierwszej instalacji oraz uaktualnić juź zainstalowaną wersję oprogramowania.''
http://80.72.33.122/download.html?sProduct=WinMkSNew
Jaki to problem ? http://www.mks.com.pl/zakup.html i po sprawie.Haidi:No i właśnie dlatego tak mi bardzo zaleźy na tym MKS–ie.
Avast jest lepszy. Mks mi przpuscił to co Avast zatrzymał. Szczególnie, źe wersja 2005 (mks) jest kobyłą.
No i właśnie dlatego tak mi bardzo zaleźy na tym MKS–ie. Mam duźo antyvirusów, między innymi AntyVir Personal coś tam, Norton 2005 ale one brzydko mówiąc są do du*y! Ja chce coś porządnego i skutecznego, a MKS taki jest więc mam do niego "zaufanie" jeśli chodzi o wirusy!