Mks vir 2003
mam mks 2003 i od wczoraj mam źe baza wirusów jest nieaktualna i jest starsza niź 14 dni. odręcznie aktualizowałem i po połączeniu wyskakuje komunikat:
Błąd 1206:brak w repozytorium plików: mksup.ini oraz update.ini.
prosze o pomoc
prosze o pomoc
Odpowiedzi: 7
I to jest prawda.
:D Wiem z autopsji :cry:
:D Wiem z autopsji :cry:
Witam
Jak uźywałem tego programu to po jakimś czasie teź wyskoczył ten błąd. Moim zdaniem przyczyną tego jest nielegalne posiadanie tego programu tzn. posiadanie jakiejś wersji scrackowanej lub z kluczem znalezionym gdzieś w necie.
Jak uźywałem tego programu to po jakimś czasie teź wyskoczył ten błąd. Moim zdaniem przyczyną tego jest nielegalne posiadanie tego programu tzn. posiadanie jakiejś wersji scrackowanej lub z kluczem znalezionym gdzieś w necie.
narazie przeinstalowałem zobaczymy za 14 dni jak nic nie da to się zgłosze na forum
To jest propozycja :wink: . Jesli wcielo Ci gdzies te pliki, to masz inne rozwiazanie niz ponowna instalacja mks–a ?Zygo:to jest pytanie El Nino :?: :?:
Zygo:mam mks 2003 i od wczoraj mam źe baza wirusów jest nieaktualna i jest starsza niź 14 dni. odręcznie aktualizowałem i po połączeniu wyskakuje komunikat:
prosze o pomoc
Musisz zwrócić się o pomoc do specjalistów MKS. Wiem, ze na forum tego programu były poruszane takie tematy, zajrzyj teź tam http://forum.mks.com.pl/forum/index.php .
Adres pomocy mks: pomoc@mks.com.pl , musisz podać im numer seryjny
Aha, piszą tam źe "Jeśli twój numer seryjny rozpoczyna się od EE9G lub X2VA, to masz wersję piracką. :)
to jest pytanie El Nino :?: :?:
Przeinstalowac ?
Strona 1 / 1