mks czy panda??
jaki polecacie antywirus?
mks czy pande???
prosze o odpowiedz to dlamnie wazne!!! :roll: :roll:
mks czy pande???
prosze o odpowiedz to dlamnie wazne!!! :roll: :roll:
Odpowiedzi: 7
Między tymi dwoma to oczywiście PANDA mks nawet nie moźe usunąć wirusa w niektórych porzypadkach :( ale ja uźywam produkt Symanteca.
ostatnio uzywalem mks'a skanowalem i nic nie wykryl...zaciekawiony zainstalowalem pande patrze a tu jednak sa wiry takze dla mnie panda gora!! szczerze polecam :D
Nic innego tylko panda titanium... :lol: Nawet jeźeli pytałbyś o inne antywiry takźe wskazał bym pandę...
ja uzywam mks i jestem w pelni usatysfakcjonowany z niego, oczywisice w razie czego siegam po skanery online(w tym takze pande) i nnye programy
Jeśli sprawa dotyczy wydań z 2004r.
IMO :
Duźy plus na korzyść AV PandaSoftware za dość dobrą heurustykę i wykrywalność silnika oraz szybkość działania skanera a takźe prawie codzienne aktualizacje sygnatur no i oczywiście plus za niski stopień wykorzystania zasobów CPU/RAM.
Minus za niezbyt dobry stopień szyfrowania sygnatur i brak współpracy z niektórymi skanerami AV.
mks_vir, plus za szybkość działania skanera, dość duźą sygnature dialerów, stopień wykorzystania zasobów CPU/RAM, dość dobry support ( e–mail, infolinia, pomijam sam produkt ) moźliwość współpracy z innymi skanerami AV.
Minus za brak identyfikacji niektórych infekcji na stronie Web, dość wolna aktualizacja sygnatur od chwili wykrycia nowych zagroźeń.
Panda vs. mks_vir zdecydowanie wybrał bym produkt Pandy.
IMO :
Duźy plus na korzyść AV PandaSoftware za dość dobrą heurustykę i wykrywalność silnika oraz szybkość działania skanera a takźe prawie codzienne aktualizacje sygnatur no i oczywiście plus za niski stopień wykorzystania zasobów CPU/RAM.
Minus za niezbyt dobry stopień szyfrowania sygnatur i brak współpracy z niektórymi skanerami AV.
mks_vir, plus za szybkość działania skanera, dość duźą sygnature dialerów, stopień wykorzystania zasobów CPU/RAM, dość dobry support ( e–mail, infolinia, pomijam sam produkt ) moźliwość współpracy z innymi skanerami AV.
Minus za brak identyfikacji niektórych infekcji na stronie Web, dość wolna aktualizacja sygnatur od chwili wykrycia nowych zagroźeń.
Panda vs. mks_vir zdecydowanie wybrał bym produkt Pandy.
bylo troche o na forum o antywirach. zajrzyj do archiwum.
IMHO polecalbym Ci MKS...
Strona 1 / 1