Misja i gta San Andreas
W misjach gdzie jechało sie motorem do odrzutowca nie mogłem przejsć gra nie działa płynnie i na skutek tego nie mogłem dogonić odrzutowca, Wpisałem kod na spowolnienie gry i dogoniłem. W ostatniej misji gdzie goni sie straz pozarna nie moge przejsc gdyz
nie moge dogonic strazy. Ogladalem fimik z ta misja w internecie i musze napisac ze ten człowiek, który kręcił filmik jakos dogonił straz a ja jezdzac nie gorzej od niego nie doganiam. Probowalem
wpisac kod na zwolnienie gry ale nie dziala w tej misji. Prosze dajcie jakos rade :) Pozdrawiam i góry dziękuje :–)
nie moge dogonic strazy. Ogladalem fimik z ta misja w internecie i musze napisac ze ten człowiek, który kręcił filmik jakos dogonił straz a ja jezdzac nie gorzej od niego nie doganiam. Probowalem
wpisac kod na zwolnienie gry ale nie dziala w tej misji. Prosze dajcie jakos rade :) Pozdrawiam i góry dziękuje :–)
Odpowiedzi: 10
Juź przeszedłem ta misje :D
ROFL
hi hi hi
(polew zza konsoli, sorry, musiałem :D)
hi hi hi
(polew zza konsoli, sorry, musiałem :D)
heh normalnie dogonilem straz bez jakichkolwiek trudnosci, poprostu jechalem caly czas za nia i w momencie gdy juz sweet sie nie utrzymuje dojechalem do strazy i zlapalem sweeta do samochodu, banal :)
działa na wszystkich tym podobnych misjach
misja z odrzutowcem: Stowaway
banał....wiecie co wystarczy zrobić ?
zmniejszyć rozdzielczośc, minimalne ustawienia, wszystko na min. anti–aliasing wyłączyć, najkrótszy zasięg widzenia.
jest to po prostu błąd pojawiający sie na wolniejszych maszynach. bo samolot zamiast powoli sie wznosić dostaje "turbo" bo jest niepoprawnie animowany. po prostu rwie sie do góry.
najlepiej jest wykonywać tą misję przy burzy piaskowej bo obniźa zasieg widzenia przez co zasięg renderowania teź sie zmniejsza.
potem to juź tylko jechać z boku i mijać beczki i wjechać do środka.
banał....wiecie co wystarczy zrobić ?
zmniejszyć rozdzielczośc, minimalne ustawienia, wszystko na min. anti–aliasing wyłączyć, najkrótszy zasięg widzenia.
jest to po prostu błąd pojawiający sie na wolniejszych maszynach. bo samolot zamiast powoli sie wznosić dostaje "turbo" bo jest niepoprawnie animowany. po prostu rwie sie do góry.
najlepiej jest wykonywać tą misję przy burzy piaskowej bo obniźa zasieg widzenia przez co zasięg renderowania teź sie zmniejsza.
potem to juź tylko jechać z boku i mijać beczki i wjechać do środka.
Widze, źe nie nie kumacie :P Ja wiem jak przejsć misje, tylko, zę mi sie gra przycina i nie moge wykonac zadanka :P
jak dojde do tej misji to napisze swoje wraźenia i powiem Ci jak ją przejśc. :wink:
dzieki dzieki
http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_01.shtml
Po boku po prawej stroce masz do wyboru
Walkthrough:
Los Santos
Countryside
San Fierro
The Desert
Las Venturas
Back Home – wybierasz i 2 ostatnie są gdzie goni sie straź :D
Po boku po prawej stroce masz do wyboru
Walkthrough:
Los Santos
Countryside
San Fierro
The Desert
Las Venturas
Back Home – wybierasz i 2 ostatnie są gdzie goni sie straź :D
teź mam problem z ostatnia misja:P mozesz mi podac namiary na ten filmik? bede wdzieczny :P
Strona 1 / 1