Mirosoft Office 2004
Potrzebne jest mi spolszczenie jak by sie ujawilo albo juz ktos ma prosze o kontakt. Z góry dzienkuje Pozdrawiam :wink:
Odpowiedzi: 5
http://www.microsoft.com/mac/products/office2004/office2004.aspx?pid=office2004
Office 2003 dla PC w wersji MacOS nazywa sie Office 2004 i jesli szukasz spolszczenia to sie go nie doszukasz ani nie doczekasz... Proponuje rozejrzec sie za OpenOffice jesli masz Maca... A jesli posiadasz PC i Office 2004 to wywal go oraz nie sciagaj niczego czego nie jestes pewien do konca. :P :!:
Office 2003 dla PC w wersji MacOS nazywa sie Office 2004 i jesli szukasz spolszczenia to sie go nie doszukasz ani nie doczekasz... Proponuje rozejrzec sie za OpenOffice jesli masz Maca... A jesli posiadasz PC i Office 2004 to wywal go oraz nie sciagaj niczego czego nie jestes pewien do konca. :P :!:
To chyba zes wyrwal billowi tego offica z rak i dopisał kilka linijek kodu bo taki office nigdy nie powstal i nie powstanie :lol: :lol:lary1987:hihi chciabym cie powiedomic ze juz jeet office 2k4 bo juz mam :D tylko ze po angilesku :D
POzdrawiam!!!
PS. No chyba ze masz na Maca o ile takowy powstal :D
To szczerze gratuluje :)
hihi chciabym cie powiedomic ze juz jeet office 2k4 bo juz mam :D tylko ze po angilesku :D
POzdrawiam!!!
POzdrawiam!!!
lary1987:Potrzebne jest mi spolszczenie jak by sie ujawilo albo juz ktos ma prosze o kontakt. Z góry dzienkuje Pozdrawiam :wink:
niestety nie ujawilo sie spolszczenie – ba nawet ms office 2004 sie nie ujawil :)
Strona 1 / 1