Minimalne wymagania sprzętowe Gta SA
Przy takich parametrach kompa:
celeron 1.7
GF 2 MX400
256 ddr
płyta Shuttle Ab 40
gta sa totalnie cięło i nie było mowy o grze. Jako źe jestem fanatykiem GTA kupiłem ciut lepszą kartę radeona 9550. Niestety po wymianie karty nie widzę źadnej poprawy. Zdaje sobie sprawę źe ramu jest totalnie mało, ale czy wymiana karty nie powinna dać jakichś efektów. Moźe mam liche sterowniki (6.14.10.6477). Na najniźszych ustawieniach tzn 800x600/16, wszystko off i low,i najniźszym rysowaniu, gra jeszcze tnie a obraz jest jakości gier z komórek. Czy jest jakaś szansa źebym na tym sprzęcie który teraz mam pograł z w miarę przyzwoitą grafiką?
celeron 1.7
GF 2 MX400
256 ddr
płyta Shuttle Ab 40
gta sa totalnie cięło i nie było mowy o grze. Jako źe jestem fanatykiem GTA kupiłem ciut lepszą kartę radeona 9550. Niestety po wymianie karty nie widzę źadnej poprawy. Zdaje sobie sprawę źe ramu jest totalnie mało, ale czy wymiana karty nie powinna dać jakichś efektów. Moźe mam liche sterowniki (6.14.10.6477). Na najniźszych ustawieniach tzn 800x600/16, wszystko off i low,i najniźszym rysowaniu, gra jeszcze tnie a obraz jest jakości gier z komórek. Czy jest jakaś szansa źebym na tym sprzęcie który teraz mam pograł z w miarę przyzwoitą grafiką?
Odpowiedzi: 9
Mam drobne pytanie. Czy ktoś wie czy GTA SA chodzi na kartach SIS XABRE 400 lub 600??? :?:
najlepsze jest to ze obok mnie stoi komp z prockiem Cel 1,7 GHz 256 DDR.... 8)
ALE..
– ma naplytna karte graf.
– hdd 3,2 GB wiec nawet GTA sie nie zmiesci :P
i najwazniejsze.. uzywa go moja mamuska do pracy wiec.. sobie nie zaszaleje :roll:
I jak tu sie nie slinic..
ALE..
– ma naplytna karte graf.
– hdd 3,2 GB wiec nawet GTA sie nie zmiesci :P
i najwazniejsze.. uzywa go moja mamuska do pracy wiec.. sobie nie zaszaleje :roll:
I jak tu sie nie slinic..
To ja tak moze jeszcze do TooMeeK'a Witaj w klubie :D Ja mam kompa identycznego tylko... 128 ramu... :twisted: i dziala mi tak jak Vice City... Powodzenia w przechodzeniu kolejnych etapow... Pzdr
TooMeeK
Gratuluje zapalu, cierpliwosci i stalowych nerwow :wink:
Gratuluje zapalu, cierpliwosci i stalowych nerwow :wink:
moj config jest nastepujacy:
PIII 450 MHz
256 MB DIMM
GeeForce2 MX 400 GIGABYTE (sterowniki: OMEGA DRIVERS)
pl. glowna jakas bezfirmowka BX440
hdd 30GB Seagate
DVD LG 16X
i to tyle.. powolutku przechodze kolejne misje ;) gra nie chodzi plynnie ale tez da sie grac :D
pozdroo dla zapalencow GTA.. nie dajcie sie wymaganiom!! :D (oszukac)
PIII 450 MHz
256 MB DIMM
GeeForce2 MX 400 GIGABYTE (sterowniki: OMEGA DRIVERS)
pl. glowna jakas bezfirmowka BX440
hdd 30GB Seagate
DVD LG 16X
i to tyle.. powolutku przechodze kolejne misje ;) gra nie chodzi plynnie ale tez da sie grac :D
pozdroo dla zapalencow GTA.. nie dajcie sie wymaganiom!! :D (oszukac)
Start > Wszystkie programy > akcesoria > Narzedzia systemowe > Informacje o systemie. Tam rozwijasz menu Zasoby sprzetowe i wybierasz Konfilkty udostepnienia i sprawdzasz, czy czasem sieciowka, grafika, dzwiekowka, usb (jezeli korzystasz z klawy USB lub pada) nie maja przydzielonego takiego samego przerwania IRQ
klonpiotr:na 640/na ileś i 16 bit śmiga elegancko.spróbuj na 640 /.../16
Nie wiem czemu ale u mnie najniźsza rozdzielczość To 800x600/16
mettal:U mnie okropn ciecie na tym co w podpisie powodowal konflikt przerwan IRQ miedzy karta sieciowa, a karta dzwiekowa. Sprawdz u siebie jak to wyglada
Jak to sprawdzić?
U mnie okropn ciecie na tym co w podpisie powodowal konflikt przerwan IRQ miedzy karta sieciowa, a karta dzwiekowa. Sprawdz u siebie jak to wyglada, bo z tego co zauwazylem takze u znajomych GTA jest na to cholernie wrazliwe i potralilo przy takim konflikcie ciac nawe na GF 7800GTX :/
ja mam athlona 1800 GF mx 440 i 256ram i chodzi jakoś.na 640/na ileś i 16 bit śmiga elegancko.spróbuj na 640 /.../16
Strona 1 / 1