Minimalizujące się okna
Witam
Mam dość powaźny problem z moim WinXP.
Aplikacje chodzą stabilnie, nic się nie grzeje...
Przyczyna mojego niezadowolenia tkwi w grach "odpalanych" pod XP–kiem.
Często grając okno gry (pełno ekranowe) potrafi się samo zminimalizować i zrzucić do paska zadań...
Jest to bardzo denerwujące zjawisko tym bardziej, źe nie naleźę do grona zapalonych graczy a czasami lubię trochę odreagować grając w coś, co lubię.
Mam dość powaźny problem z moim WinXP.
Aplikacje chodzą stabilnie, nic się nie grzeje...
Przyczyna mojego niezadowolenia tkwi w grach "odpalanych" pod XP–kiem.
Często grając okno gry (pełno ekranowe) potrafi się samo zminimalizować i zrzucić do paska zadań...
Jest to bardzo denerwujące zjawisko tym bardziej, źe nie naleźę do grona zapalonych graczy a czasami lubię trochę odreagować grając w coś, co lubię.
Odpowiedzi: 5
Mam 9–tkę...Dzisiaj w geście rozpaczy zainstaluje ostatnią łatkę do DX9 ze strony Microsoftu...Jest tona z notatką źe nie da sie juź jej usunąć.Próbować trzeba..
Hmmm moze DirectX???? :roll:
Wymieniłem stery na oryginalne ASUS–a i w dalszym ciągu nic nie pomaga...Mam wyłączone GG i Tlen.
wins:Zobacz ten adres.
Jak jesteś taki mądry to poszukaj i odpowiedz na pytanie postawione wcześniej.Bo ja jakoś nie potrafiłem...wiem co znaczy Search i tam teź patrzyłem.
Jeśli nie masz ochoty podać wskazówki jak temu zaradzić to po prostu nic nie pisz...nikogo nie prosiłem o podanie linku do przeszukiwarki forum.
Zobacz ten adres.
Strona 1 / 1