Mikrofon
Mam problem z mikrofonem. Właśnie kupiłem i mam nadzieję, źe działa... i tylko w ustawianiach mam cos nie tak. Rejestratorem Dźwięku Windowsa (xp) nie mogę nagrac dźwięku. Mam dostępny i zaznaczony mikrofon w regulacji nagrywania i niedostępny w regulacji dźwięku. To nowy właśnie kupiony mokrofon, takźe jest niewielka szansa, źe nie działa
Odpowiedzi: 7
Oki dzięki adik154. Wszystko sprowadzało się, źe w innych sterownikach miałem jeszce cos ... co było załączone i wtedy mic nie działał.
No tak tak .. to napisalem w 1 poscie (ukryte przeslanie :D)
Ukey:Ano jak podlacze mikrofon pod karte zintegrowana zaraz wykrywa ze cos zostalo podlaczone i wywala okienko i cos sobie testuje i po chwili pokazuje ze znalazl ..................mikrofon :D
dobra ale nie o to chodzi :P Opcje i tak sa dostepne czy mikrofon podłaczony czy nie. Wszystko sie okaźe jak ustawi według obrazka
Ano jak podlacze mikrofon pod karte zintegrowana zaraz wykrywa ze cos zostalo podlaczone i wywala okienko i cos sobie testuje i po chwili pokazuje ze znalazl ..................mikrofon :D
a co tu jest do wykrywania :shock: jest podłaczony te opcje sa, nie jest podłaczony i tak opcje będą... Gdzieś ty widział Ukey źeby po podłączeniu mikrofonu pod karte muzyczną wyskoczyło ze znalazło nowy sprzęt :P Po prostu musi dobrze ustawić i bedzie grało :) a raczej nagrywało :wink: :)
PS Ukey popraw sobie podpis bo ja nie widze obrazka...
[/img]
PS Ukey popraw sobie podpis bo ja nie widze obrazka...
[/img]
Niby tak ale czy mokrofon jest poprawnie podlaczony :?: Dosc glupie pytanie ale jest.. Ja niemam podlaczonego a mi wykrywa
Ustaw tak jak tu////
Strona 1 / 1