Mieliście problemy z zamawianiem neo bo ja jestem załamany
jw. bo ja miałem i to okropne pierwsze mówili ź "Brak moźliwości technicznych" potem "Jestem na złej lini" a kolego dostał i się nie dało zarejstrować a kuzynka się wogule nie połoczyła dzwoniłem do kierownika i powiadział źe jak będzie się dało linie zmienić to będzie się dało załoźyć neo a jak nie to nici z neo poprostu SZOK
PS. Jest tu ktoś z TP lub ma znajomego co pracuje w TP niech się wypowie lub napisz do mnie na priv bo miał bym do niego pare pytań.
PS. Jest tu ktoś z TP lub ma znajomego co pracuje w TP niech się wypowie lub napisz do mnie na priv bo miał bym do niego pare pytań.
Odpowiedzi: 8
t123:
Poczekaj z neo – od stycznia abonament po ok. 90zł (tylko nie wiadomo czy brutto, czy netto) – wiadomosc nieoficjalna of course :wink:
chyba źe zmienią stawkę podatku vat wtedy +15%
Juz jestem szczęślwiym posiadaczem Neo+. Po miesiącu czekania. Niezle nie? Ale transfer jest znakomity. Nic tylko ssac. :D
fidelio:
Ja mam w tej chwili takie same problemy. Podpisałem juz umowe i albo brak mozliwości technicznych, albo w ogólena linii Tepsy nie wiedzą o co chodzi i kaźą czekać. Przykre, źe w Polsce mamy taki bajzel. Z tego co wiem to Twój problem lezy prawdopodobnie w braku portów. Przynajmniej tak powiedzieli mi w tepsie po długich poszukiwaniach. jedyna rada to czekać.
ja teź miałem (czyt. wyźej) ale zadzwoniłem do szefa powiedzialem źe jak nie będe miał neo to rezygnuje z TPSA no i od tego telefonu jakiś tydzień iiiiii odebrałem neo+ :D i teraz jestem szczęśliwym posiadaczem neo+ :D :D :D
PS. zadzwoń do tp i jak ci powiedzą źe musisz czekać to poproś numer tel. do szefa i powiedz co myślisz o tp :wink:
LUDZIE!przestancie z tą NEO!gówno i tyle!dobrze źe miałem ją tylko miesiąc.pozdrawiam
Ja mam w tej chwili takie same problemy. Podpisałem juz umowe i albo brak mozliwości technicznych, albo w ogólena linii Tepsy nie wiedzą o co chodzi i kaźą czekać. Przykre, źe w Polsce mamy taki bajzel. Z tego co wiem to Twój problem lezy prawdopodobnie w braku portów. Przynajmniej tak powiedzieli mi w tepsie po długich poszukiwaniach. jedyna rada to czekać.
No przeciez bylo o tym w wiekszosci magazynow komputerowych. Poszukaj w archiwach pod haslami neostrada. Jest chociazby tu
t123:
Poczekaj z neo – od stycznia abonament po ok. 90zł (tylko nie wiadomo czy brutto, czy netto) – wiadomosc nieoficjalna of course :wink:
A skąd masz takie informacje ????
Strona 1 / 1