MIDI – program do obróbki
Hej! Bo juź mnie szlag trafia! Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Potrzebuję bardzo prosty programik, który ma przyciąć mida. I tyle. Nie mogę znaleźć. Zlitujcie się i podeślijcie jakąś nazwę albo linka! Z góry dzieki!
Odpowiedzi: 11
Karolek::arrow: .........
@ Maslaw piszesz:Po co to napisałeś? Jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz wcale!
Przecieź bym znalazł, ale jak napisałem nie mogę. Ściągnąłem chyba z 10 programów i źaden nie działa jak naleźy!
Widocznie te programiki które Ci wskazałem są dla Ciebie, zbyt trudne w obsłudze.
@Pan i pastuch piszesz:Karolek to wklep w goglarkę i znajdź a jak osiągniez sukces to daj znać, bo i ja szukałem i szu... i nic co mogło by mnie zadowolić nie znalazłem. Sam jestem zainteresowany tematem i teź wyprubowałem kilka takich programów min. Cubase CX z którym ni wząb nie idzie się dogadać co do instalki
Tą wypowiedz pozostawiam bez komentarza.
Karolek nic nie wniosłeś boroczku więc po co się wychylasz.
Dzieki! PSMPLAY 5.0 – prosty i robi to co chciałem!
:arrow: .........
@ Maslaw piszesz:
Widocznie te programiki które Ci wskazałem są dla Ciebie, zbyt trudne w obsłudze.
@Pan i pastuch piszesz:
@ Maslaw piszesz:
Po co to napisałeś? Jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz wcale!
Przecieź bym znalazł, ale jak napisałem nie mogę. Ściągnąłem chyba z 10 programów i źaden nie działa jak naleźy!
@Pan i pastuch piszesz:
Karolek to wklep w goglarkę i znajdź a jak osiągniez sukces to daj znać, bo i ja szukałem i szu... i nic co mogło by mnie zadowolić nie znalazłem. Sam jestem zainteresowany tematem i teź wyprubowałem kilka takich programów min. Cubase CX z którym ni wząb nie idzie się dogadać co do instalki
Dziękuję będę prubował :D
webmasts.avx.pl znajdziesz program "PsmPlay5.0" do przycinania MIDI
Anvil Studio – jest za free
Midi Maestro.
nie wiem czy np goldwave nie da rady, ale nic nie obiecuje.
Karolek to wklep w goglarkę i znajdź a jak osiągniez sukces to daj znać, bo i ja szukałem i szu... i nic co mogło by mnie zadowolić nie znalazłem. Sam jestem zainteresowany tematem i teź wyprubowałem kilka takich programów min. Cubase CX z którym ni wząb nie idzie się dogadać co do instalki. A chcę poprosty dzwonek do noki lekko poobcinać i tyle. Więc źadnych wieelkich wymagań nie mam. A to co do noki dają do obróbki MIDI to jakieś nieporozumienie.
Po co to napisałeś? Jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz wcale!
:arrow: Maslaw:
Pytasz:
A znasz taką wyszukiwarkę jak:
Zobacz tu.
Pytasz:
Hej! Bo juź mnie szlag trafia! Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Potrzebuję bardzo prosty programik, który ma przyciąć mida. I tyle. Nie mogę znaleźć. Zlitujcie się i podeślijcie jakąś nazwę albo linka! Z góry dzieki!
A znasz taką wyszukiwarkę jak:
Zobacz tu.
Strona 1 / 1