MIDI – program do obróbki

Hej! Bo juź mnie szlag trafia! Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Potrzebuję bardzo prosty programik, który ma przyciąć mida. I tyle. Nie mogę znaleźć. Zlitujcie się i podeślijcie jakąś nazwę albo linka! Z góry dzieki!

Odpowiedzi: 11

Karolek:
:arrow: .........

@ Maslaw piszesz:
Po co to napisałeś? Jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz wcale!
Przecieź bym znalazł, ale jak napisałem nie mogę. Ściągnąłem chyba z 10 programów i źaden nie działa jak naleźy!

Widocznie te programiki które Ci wskazałem są dla Ciebie, zbyt trudne w obsłudze.

@Pan i pastuch piszesz:
Karolek to wklep w goglarkę i znajdź a jak osiągniez sukces to daj znać, bo i ja szukałem i szu... i nic co mogło by mnie zadowolić nie znalazłem. Sam jestem zainteresowany tematem i teź wyprubowałem kilka takich programów min. Cubase CX z którym ni wząb nie idzie się dogadać co do instalki

Tą wypowiedz pozostawiam bez komentarza.

Karolek nic nie wniosłeś boroczku więc po co się wychylasz.
Pan i pastuch
Dodano
26.09.2005 21:14:51
Dzieki! PSMPLAY 5.0 – prosty i robi to co chciałem!
Maslaw
Dodano
25.09.2005 01:32:16
:arrow: .........

@ Maslaw piszesz:
Przecieź bym znalazł, ale jak napisałem nie mogę. Ściągnąłem chyba z 10 programów i źaden nie działa jak naleźy!

Widocznie te programiki które Ci wskazałem są dla Ciebie, zbyt trudne w obsłudze.

@Pan i pastuch piszesz:
Karolek to wklep w goglarkę i znajdź a jak osiągniez sukces to daj znać, bo i ja szukałem i szu... i nic co mogło by mnie zadowolić nie znalazłem. Sam jestem zainteresowany tematem i teź wyprubowałem kilka takich programów min. Cubase CX z którym ni wząb nie idzie się dogadać co do instalki

Tą wypowiedz pozostawiam bez komentarza.
Karolek
Dodano
25.09.2005 01:25:02
Dziękuję będę prubował :D
Pan i pastuch
Dodano
25.09.2005 00:31:30
webmasts.avx.pl znajdziesz program "PsmPlay5.0" do przycinania MIDI
Wiech
Dodano
24.09.2005 23:49:37
Anvil Studio – jest za free
Seeker
Dodano
24.09.2005 23:43:03
Midi Maestro.
brtx
Dodano
24.09.2005 23:33:48
nie wiem czy np goldwave nie da rady, ale nic nie obiecuje.
gieras
Dodano
24.09.2005 23:23:51
Karolek to wklep w goglarkę i znajdź a jak osiągniez sukces to daj znać, bo i ja szukałem i szu... i nic co mogło by mnie zadowolić nie znalazłem. Sam jestem zainteresowany tematem i teź wyprubowałem kilka takich programów min. Cubase CX z którym ni wząb nie idzie się dogadać co do instalki. A chcę poprosty dzwonek do noki lekko poobcinać i tyle. Więc źadnych wieelkich wymagań nie mam. A to co do noki dają do obróbki MIDI to jakieś nieporozumienie.
Pan i pastuch
Dodano
24.09.2005 19:16:15
Maslaw
Dodano
24.09.2005 12:40:35
:arrow: Maslaw:

Pytasz:
Hej! Bo juź mnie szlag trafia! Szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Potrzebuję bardzo prosty programik, który ma przyciąć mida. I tyle. Nie mogę znaleźć. Zlitujcie się i podeślijcie jakąś nazwę albo linka! Z góry dzieki!

A znasz taką wyszukiwarkę jak:

Zobacz tu.
Karolek
Dodano
24.09.2005 03:35:25
Maslaw
Dodano:
24.09.2005 02:05:56
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1