micrpphone pomocy!!!!!!!!!!!!
witam
mam pewien problem mianowicie :
jak nagrywam dajmy nato swój głos microphonem na kompa po potem to nagranie szumi. myslalem ze to microphon ale mam nowy i z tym to samo.
pomórzcie co moze byc tego przyczyną prosze
mam pewien problem mianowicie :
jak nagrywam dajmy nato swój głos microphonem na kompa po potem to nagranie szumi. myslalem ze to microphon ale mam nowy i z tym to samo.
pomórzcie co moze byc tego przyczyną prosze
Odpowiedzi: 7
wiem ja juz eksportowalem jako wav, ale jako mp3 sie nie da.juz probowalem i to nie raz.
teraz zauwazylem mozna to eksportowac jako mp3 lub waw ( i cos tam jeszcze )ale aby eksportowac do mp3 to chyba trzeba jeszcze jakis program sciagnac z neta
sprubuj i zobaczysz
sprubuj i zobaczysz
o ile wiem to wav w audacity jest bo sam robilem. alem mp3 nie ma bo cos jest tam ze nie mozna tego robic w mp3ja mam cdex do przerabiania plikow na mp3 i na odwrot iwogole inne pliki.
huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
udalo sie
moze sprubuj w ustawieniach multimedialnych ustawic ja tam przestawilem i jest ok!!!!
a dzieki za podsunięcie mi tego progrmu rejestrator dzix
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
udalo sie
moze sprubuj w ustawieniach multimedialnych ustawic ja tam przestawilem i jest ok!!!!
a dzieki za podsunięcie mi tego progrmu rejestrator dzix
znaczy moze nie sprecyzowalem wczesniej
słychac głos a w tle szum
słychac głos a w tle szum
tak jest
ale wczesniej tak niebylo
jak wczesniej co nagrywalem to niebylo jakos slychac tego szumu (przy. tak mi sie zdaje) a teraz go dość wyraźnie slychac
ale wczesniej tak niebylo
jak wczesniej co nagrywalem to niebylo jakos slychac tego szumu (przy. tak mi sie zdaje) a teraz go dość wyraźnie slychac
ALE SLYCHAC GLOS CZY TYLKO SZUM.BO JAK SLYCHAC GLOS I W TYLE SZUM TO NORMALNE.CONAJMNIEJ JA TAK MAM.
Strona 1 / 1