microsoft scanner document imaging

witam
próbuję uruchomić ten program, ale wyskakuje mi okno, źe nie moźna znaleźć pliku SKUO11.CAB i muszę go zlokalizować sam, nie mam płyty, źeby zainstalować ten plik, a potrzebuję tego programu, czy jest jakaś moźliwość uruchomienia tego programu

Odpowiedzi: 6

wojtekp:
jakbym za moją pensję kupował orginaly to bym chyba gryzł ziemię
A co to kogo obchodzi ? Nie masz kasy ? Prosze bardzo, darmocha –> http://www.openoffice.org.pl/
EL NINO
Dodano
21.12.2004 19:51:36
Daj sobie spokój z piratami jakbym za moją pensję kupował orginaly to bym chyba gryzł ziemię. Jak znasz jakisz inny sposób to podaj. Ja mam przegranego offica xp orginała i wszystkie opcje zainstalowłem i nic podobny problem. Teraz to opadłem.
wojtekp
Dodano
21.12.2004 15:48:08
olegwspak:
Skoro nie ma płyty to jak ?

po prostu nie mam płyty, mam zainstalowanego office xp pirata, ale potrzebuje tego pliku by dokończyć instalację, moźe ktoś ma ten plik i mógłby mi go podesłać

Tu naczelny generał powiada
Że o piratach to nie na tym forum
Pozdro..!!
Anonymous
Dodano
13.12.2004 00:04:58

po prostu nie mam płyty, mam zainstalowanego office xp pirata, ale potrzebuje tego pliku by dokończyć instalację, moźe ktoś ma ten plik i mógłby mi go podesłać
olegwspak
Dodano
12.12.2004 14:33:55
olegwspak:
... nie mam płyty, źeby zainstalować ten plik...

McScr@by
Dodano
12.12.2004 14:04:21
olegwspak:
witam
próbuję uruchomić ten program, ale wyskakuje mi okno, źe nie moźna znaleźć pliku SKUO11.CAB i muszę go zlokalizować sam, nie mam płyty, źeby zainstalować ten plik, a potrzebuję tego programu, czy jest jakaś moźliwość uruchomienia tego programu

Doisnataluj resztę skłądników pakietu Office z płytki inastalacyjnej . Powinno pomóc jak masz Ofice xp lub wyźej
Pozdro
Anonymous
Dodano
12.12.2004 09:29:35
olegwspak
Dodano:
11.12.2004 22:58:46
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1