microsoft scanner document imaging
witam
próbuję uruchomić ten program, ale wyskakuje mi okno, źe nie moźna znaleźć pliku SKUO11.CAB i muszę go zlokalizować sam, nie mam płyty, źeby zainstalować ten plik, a potrzebuję tego programu, czy jest jakaś moźliwość uruchomienia tego programu
próbuję uruchomić ten program, ale wyskakuje mi okno, źe nie moźna znaleźć pliku SKUO11.CAB i muszę go zlokalizować sam, nie mam płyty, źeby zainstalować ten plik, a potrzebuję tego programu, czy jest jakaś moźliwość uruchomienia tego programu
Odpowiedzi: 6
A co to kogo obchodzi ? Nie masz kasy ? Prosze bardzo, darmocha –> http://www.openoffice.org.pl/wojtekp:jakbym za moją pensję kupował orginaly to bym chyba gryzł ziemię
Daj sobie spokój z piratami jakbym za moją pensję kupował orginaly to bym chyba gryzł ziemię. Jak znasz jakisz inny sposób to podaj. Ja mam przegranego offica xp orginała i wszystkie opcje zainstalowłem i nic podobny problem. Teraz to opadłem.
olegwspak:Skoro nie ma płyty to jak ?
po prostu nie mam płyty, mam zainstalowanego office xp pirata, ale potrzebuje tego pliku by dokończyć instalację, moźe ktoś ma ten plik i mógłby mi go podesłać
Tu naczelny generał powiada
Że o piratach to nie na tym forum
Pozdro..!!
Skoro nie ma płyty to jak ?
po prostu nie mam płyty, mam zainstalowanego office xp pirata, ale potrzebuje tego pliku by dokończyć instalację, moźe ktoś ma ten plik i mógłby mi go podesłać
olegwspak:... nie mam płyty, źeby zainstalować ten plik...
Skoro nie ma płyty to jak ?
olegwspak:witam
Doisnataluj resztę skłądników pakietu Office z płytki inastalacyjnej . Powinno pomóc jak masz Ofice xp lub wyźej
Pozdro
Strona 1 / 1