Microsoft podał oficjalne wymagania Windows Vista
Zapraszamy do komentowania aktualności: Microsoft podał oficjalne wymagania Windows Vista.
Odpowiedzi: 13
prosze o klucz do vita beta 2 k.wozny@poczta.fm z gory dzieki
Strasznie rozbudowany system powinno się dążyć do zmniejszania systemu najlepsze są programy Małe a mające dużo funkcji oczywiście bezpieczne no i przydatne a tu robi się system 2 razy większy że ludzie na słabszych prockach mogą sobie ten system z głowy wybić hehePogoda Dla Bogaczy hehe nie polecam
Strasznie rozbudowany system powinno się dążyć do zmniejszania systemu najlepsze są programy Małe a mające dużo funkcji oczywiście bezpieczne no i przydatne a tu robi się system 2 razy większy że ludzie na słabszych prockach mogą sobie ten system z głowy wybić hehePogoda Dla Bogaczy hehe nie polecam
Z jakiej strony sciagnac viste
Nie licząc ramu to wymagania nie są znowu takie duże... Pod warunkiem ze sa podane zetelnie...
Trochę duże wymagania jak na system operacyjny. Do dobrej pracy potrzeba 1gb ramu, ale po za tym każdy chciałby sobie jeszcze pograć... Uważam że na używanie Visty stać nielicznych, w tym Bill Gatesa :D
nie mozliwe te wymagania na pewno są wieksze
skad sciagnac windows vista podajcie strone jak bedzie to po polsku a jak nie to tez kce
Trochę to nieproporcjonalne. Rzadko zdarza się pecet z procesorem 800 mHz i pamięcią 512 albo 1 ghz i 1024 ramu... A jak taki słaby procesor to skąd karta 128 mb...
nie polecam;/ tnie sie;/ zoabczyc mozna ale nie pracowac i siedziec w necie!;/ muł staszliwy!
witam i chciałem zapytac czemu jesli pobieram bezposrednio z microsoftu Viste beta 2 niewazne czy jest to wersja na platforme x86 czy x64 to rozmiar pobieranego pliku wynosi 2GB.Prosze o jakies kolwiek sugestie bo problem tkwi w tym ze oczywiscie po pobraniu takiego pliku nie jestem w stanie tego uruchomic tak jakby faktycznie czegos brakowało.Chodzi tu oczywiście o obraz płyty tego ów windowsa vista beta 2. jakbym nie pobierał i nie wazne czym i jakim programem to cały czas mam plik wielkosci 2GB. No i oczywiscie setup.exe nie działa a wiem ze jednak powinno byc to o wiele większe.
Prosze o jakies kolwiek odpowiedzi co z tym fantem zrobić.
-
<TABLE class=CAPageContent id=_ctl0__ctl1_bcr_PostForm___ComposePage cellSpacing=0 cellPadding=0> <TR> <TD> <DIV id=_ctl0__ctl1_bcr_PostForm___Reply>edekforever - pewnie masz partycje FAT32,a nie ntfs.</DIV> <DIV> </DIV> <DIV> </DIV></TD></TR></TABLE>
powiem tak: posiadam Durona 1.8GHz 768MB RAM i Radeona 9550 z pełną obsługą Directa 9ki i ... niestety co do płynności to to XP nie będzie... :( Staram się jak mogę ale ciągłe spowalnianie chociażby reakcji na kliknięcie mychą w Explorerze. I np. szybkość uruchamiania programów nie jest taka jak w XP. Więc jeszzcze poczekajmy do finalnej wersji bo ta beta to tak sobie chodzi jak kce (taka śmieszna sytuacja: Sidebar za pierwszym razem jak instalowałem, się nie zainstalował. Natomiast jak potem instalowałem drugi raz juz z kluczem własnym pobranym od M$ To Sidebar juz był... dziwne).
Ogólnie polecam bardzo, ale do sprawdzenia nie do pracy...
dość sporo wymaga RAMu ale od proca prawie nic:-D
Strona 1 / 1