Microsoft Outlook
Witam
Wymieniłek kompa a co za tym idze dysk.Nie wime co jest grane ale system ze starego dysku nie chce odpalć. Zainstalowałem winde na nowym dysku, pelny pakiet offica i teraz chcialbym przegac zawartosc skrzynki outlooka z starego systemu. Tylko gdzie szukać starych maili??
Pomocy!!!
Wymieniłek kompa a co za tym idze dysk.Nie wime co jest grane ale system ze starego dysku nie chce odpalć. Zainstalowałem winde na nowym dysku, pelny pakiet offica i teraz chcialbym przegac zawartosc skrzynki outlooka z starego systemu. Tylko gdzie szukać starych maili??
Pomocy!!!
Odpowiedzi: 4
Nie ma.pulkownik:Nie jestem pewny czy są tam tez ustawienia konta pocztowego.
Pliki .pst, .pab, .oab, .ost, sa tymi najwazniejszymi.
W tym pliku są przechowywane wszystkie maile, kalendarz, kontakty itd. Nie jestem pewny czy są tam tez ustawienia konta pocztowego. Ale to chyba kaźdy pamięta jakiego ma maila i hasło.
Czy po nowej instalacj MS Windows i MS Outlook wystarczy ten plik skopiować w to samo miejsce?
A gdzie są inne dane z MS Outlook, czy teź w tym pliku?
A gdzie są inne dane z MS Outlook, czy teź w tym pliku?
Podłącz stary dysk jako slave'a i w zaleźności od tego czy uźywałeś MS Outlook czy Outlook Express:
dla MS Outlook musisz poszukać pliku 'outlook.pst' a dla Outlook Expressa wszystki pliki z rozszeźeniem *.dbx
dla MS Outlook musisz poszukać pliku 'outlook.pst' a dla Outlook Expressa wszystki pliki z rozszeźeniem *.dbx
Strona 1 / 1