Microsoft Outlook XP.
Gdzie w outlook znajde opcje dotyczącą potwierdzenia dostarczenia i przeczytania wiadomości. Nigdy wcześniej nie uźywałem tego klienta a zostałem do tego zmuszony dlatego pytam. Potrzebuje tej opcji. Za odpowiedzi txh. :wink: Pozdro.
Odpowiedzi: 4
Podstawowe jak na załączniku. Wtedy zasugerowałem się systemowym menadźeren dysków gdzie miałem wszystkie podstawowe. Ale wyjaśniłem juź sobie problem podczas instalacji windy. Kiedy mam 2 dyski to niezaleźnie jaka partycja będzie na 2 dysku czy podstawowa czy logiczna to i tak instalator partycje D przydzieli dyskow drugiemu a dopiero pozastałym partycjom 1 dysku.O to mi właśnie chodziło czy moźna to ominąć.Tak wyjmując dysk ale mi to wiele nie pomogło poniewaź na ten wyjmowalny dysk chciałem postawić VISTE ale wywala mi błąd przy instalacji źe nie moźe zebrac informacji o dysku i jest wałek dlatego nie potestuje sobie nowych okiem.Ale i tak dzięki za pomoc. :wink: Pozdro.
To jakie w koncu masz ? Podstawowe czy logiczne ? :wink:moohomor:Te dyski mnie przesladują do dziś.
Dzięki za pomoc.
P.S.Te dyski mnie przesladują do dziś.
:wink: Pozdro.
P.S.Te dyski mnie przesladują do dziś.
:wink: Pozdro.
Opcje –> Opcje e–mail –> Opcje śledzenia
Strona 1 / 1