Microsoft Outlook jako domyślna przeglądarka – jak to zrobić
Ja zrobić, źeby Microsoft Outlook był domyślną przeglądaską.
Czy gdzieś moźna to ustawić ???
Czy gdzieś moźna to ustawić ???
Odpowiedzi: 8
Prosze bardzo.
Bez jaj. Windowsa mozna reinstalowac dopiero wtedy, gdy dysk calkowicie wyzionie ducha :wink: .AniaN:A juź bylam gotowa instalować windowsa.
Prosze bardzo.
Bez jaj. Windowsa mozna reinstalowac dopiero wtedy, gdy dysk calkowicie wyzionie ducha :wink: .AniaN:A juź bylam gotowa instalować windowsa.
Dziękuję,
zadziałało. A juź bylam gotowa instalować windowsa. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Pozdrawiam
zadziałało. A juź bylam gotowa instalować windowsa. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Pozdrawiam
W Opcjach internetowych w zakladce Programy nie da sie ustawic Outlooka ?
Za nic nie chce to zadziałać. W dalszym ciągu jak chcę wysłać e–mail z czyjejś strony to otwiera się outlook express.
Wiec moźe Dodaj lub usuń programy >> Określ dostęp... >> Niestandardowa >> Wybierz domyślny program poczty e–mail >> Uźyj mojego bieźacego...
Jeśli nie pomoźe to w Outlooku poszukaj w opcjach ustawienia domyślnego klienta poczty.
Jeśli nie pomoźe to w Outlooku poszukaj w opcjach ustawienia domyślnego klienta poczty.
Przepraszam, nie pomyślałam. To XP i Office 2000.
Nie znalazłam takiej zakładki i dalej jak chcę do kogośwysłać e–mail ze strony to otwiera mi Outlook Express
Nie znalazłam takiej zakładki i dalej jak chcę do kogośwysłać e–mail ze strony to otwiera mi Outlook Express
Jaki masz system mogę sie tylko domyślic, jaka to wersja Outlooka to tez juz szczegół.
Podaje dla 2003, Narzedzia >> Opcje >> Inne >> Uczyn program Outlook domyślnym programem...
Podaje dla 2003, Narzedzia >> Opcje >> Inne >> Uczyn program Outlook domyślnym programem...
Strona 1 / 1