Microsoft Outlook i NIS
Czy da się usunąć w programie Microsoft Outlook 2003 pasek Dodatek plug–in Norton AntiSpam do programu Outlook lub przynajmniej ustawić go w jednym rzędzie ze Standardowy?. Gdy go usunę lub przeniosę obok paska Standardowy, po ponownym uruchomieniu Outlooka pasek powraca pod pasek Standardowy tzn. mam dwa paski w dwóch rzędach.
Odpowiedzi: 6
Cześć
Wczoraj miałem kłopoty z wejściem na forum i nie mogłem przeczytać odpowiedzi. Zrobiłem inaczej – Odinstalowałem NIS–a i zainstalowałem osobno NPF i NAV teraz nie mam juź tego AntySpamu ale zato błąd pozostał!
Wiecie moźe jak to naprawić?
PS. Dodam źe mam 256MB + 512MB,P4 2,4GHz, Ram–u a plik stronicowania jest ustawiony na 1500 MB w tle jest tylko pare programów uruchomionych (tylko ze najpotrzebniejsze w tray–u).
Wczoraj miałem kłopoty z wejściem na forum i nie mogłem przeczytać odpowiedzi. Zrobiłem inaczej – Odinstalowałem NIS–a i zainstalowałem osobno NPF i NAV teraz nie mam juź tego AntySpamu ale zato błąd pozostał!
Wiecie moźe jak to naprawić?
PS. Dodam źe mam 256MB + 512MB,P4 2,4GHz, Ram–u a plik stronicowania jest ustawiony na 1500 MB w tle jest tylko pare programów uruchomionych (tylko ze najpotrzebniejsze w tray–u).
Przejdz do ustawień kont uźytkownika w NIS i zobacz czy user jest w grupie Nadzorca jeśli nie do zmień uprawnienia.
BTW, spróbuj takźe wyłączyć Antyspam`a w ustawieniach NIS,
potem wyłączyć wtyczkę w OE lub MO,
wyłączyć folder Antyspam`u w OE/MO,
Restart i włączyć Antyspam w NIS.
Jeśli nie filtrujesz poczty Antyspam`em to moźesz go wyłączyć, wyłączyć wtyczkę w OE/MO i usunąć katalog na spam.
i wyczki nie na pasku.
BTW, spróbuj takźe wyłączyć Antyspam`a w ustawieniach NIS,
potem wyłączyć wtyczkę w OE lub MO,
wyłączyć folder Antyspam`u w OE/MO,
Restart i włączyć Antyspam w NIS.
Jeśli nie filtrujesz poczty Antyspam`em to moźesz go wyłączyć, wyłączyć wtyczkę w OE/MO i usunąć katalog na spam.
i wyczki nie na pasku.
A teraz zagadka!
U mnie na PC mam dwa konta uźytkowników, w moim udała się ta sztuczka ale na tym drugim koncie (ma prawa admina) ta sztuczka niestety nie działa. Ten plugin powraca za kaźdym razem! Zna moźe ktoś odpowiedź?
A dodatkowo na ww. koncie pojawia się komunikat. Wiem napewno źe jest to związane z NIS 2004.
Dziękuję
U mnie na PC mam dwa konta uźytkowników, w moim udała się ta sztuczka ale na tym drugim koncie (ma prawa admina) ta sztuczka niestety nie działa. Ten plugin powraca za kaźdym razem! Zna moźe ktoś odpowiedź?
A dodatkowo na ww. koncie pojawia się komunikat. Wiem napewno źe jest to związane z NIS 2004.
Dziękuję
M$ Outlook :arrow: Narzędzia :arrow: Inne :arrow: Opcje zaawansowane :arrow: Dodatki COM ( wyłączy zupełnie działanie wtyczki),
lub M$ Outlook :arrow: Widok :arrow: Paski narzędzi :arrow: Wyłącz/Dostosuj.
lub M$ Outlook :arrow: Widok :arrow: Paski narzędzi :arrow: Wyłącz/Dostosuj.
pasek powraca jeśli go usunę lub odznacze aby się nie pokazywał :( nie mogę się go pozbyć z outlooka
wystarczy go odznaczyc (zeby sie nie pokazywal)
Strona 1 / 1