Microsoft Office 2007 - wymagania systemowe
Zapraszamy do komentowania artykułu: Microsoft Office 2007 - wymagania systemowe.
Odpowiedzi: 20
Przepraszam, ale mniej więcej ściąga się Microsoft Office 2007??
a czy ktos moze mi pwoiedzieć skąd można ściągnąć office 2007?
zna ktoś może stronkę z której można ściągnąć za darmo polskiego powerpainta???
czy PowerPaint jest w języku polskim czy w angielskim?
Czy ktos wie jak wyglada kwestii umowy licencyjnej? Czy mozna wersje BAETA uzywac do zastosowan komercyjnych?
tzn w malym biurze?
mario
hmmmmmm...........ciekawe kiedy bedzie po polsku
@marcin 22 - tak, do lutego 2007 roku.
czy ta wersja beta ma jakies ograniczenia czasowe? prosze o odpowiedz
Co się stanie, jeśli zainstaluję na Win 98 ? Czy w ogóle da się zainstalować ?
Czy jest polska wersja offica 2007. z kąd ją mogę wziąć
Witam wszystkich zainstalowałem sobie zupełnie nie dawno Offica 2007 i chciałbym wiedzieć czy wersjia beta jest ograniczona czasowo, a jeżeli tak to jak długo można z niej korzystać w wersji Beta jeżli ktoś będzie miał ochotę udzielić mi odpowiedzi na to pytanie byłbym wdzięczny i prosił bym o to aby potęcjalną odpowiedź skierować pod ten adres e-mail marcingrzybek@poczta.fm
@ Kuba
Przecież nie napisał, że ma pirata...
Czy Office 2007 będzie chodził na pirackich kopiach Windowsa?
-
Będzie, ale ja na twoim miejscu w ogóle bym się wstydził pisać, ze mam kradzionego Windowsa.
@bert - nie, UI nie jest polski.
czy ta wersja jest po polsku???
Wygląd nowego pakietu Office jest super. Szkoda tylko że zmienili go tylko dla Worda, Exela, Power Pointa i Akcess
E a napiratach chodzi
to jest git kurde fajowe można dużo fajnych żeczy robic zajefajne
Do mrowka:
Co do Worda to nie wiem, ale arkusz Excela ma mieć, wreszcie, 2 miliony wierszy i 16 tysięcy kolumn (teraz ma 65 536 wierszy i 256 kolumn). Dla osób, które zajmują się przetwarzaniem danych ma to ogromne znaczenie. Z tego co wiem to ma być też ułatwiona praca na wspólnych dokumentach Office'a.
będzie mi to chodzić na 900Mhz?? Macie jakieś starsze wersje Office??