Microsoft Office 2007 - wymagania systemowe
Zapraszamy do komentowania artykułu: Microsoft Office 2007 - wymagania systemowe.
Odpowiedzi: 20
@palooleenka - http://www.microsoft.com/poland/trial/default.mspx
czy znalazłaby sie miła osoba i poinformowała mnie skąd mogę ściągnąć FRONT PAGE obojętnie z jakim numerkiem co by był :? to mój adres papaula@poczta.fm
@Qba - nie można pobrać, gdyż na ten system pakiet nie został przygotowany.
Skąd można pobrać Office 2007 Beta 2 for Mac OS X?
niech ktos mi poda kod
na Waszej stronie promocyjnej jest informacyjny formularz do pobrania pliku microsoft produktów i jeden z punktów mówi o automatycznym poinformowaniu na kod pobierania, jednak nie zostaje dosylany, mimo przeslania przez nacisniecie klawisza wyslij !!!
Microsoft Office 2007 beta jest absolutnie najlepszym programem dostepnym w internecie, który jest profesjonalny i ciekawy, ulatwiajacy prace biurowa i prywatna korespondencje
michacel2
skad moge sciagnac darmowy Microsoft Word...bo bardzo potrzebuje...piszcie jak wiecie...z gory dzieki:)
Czy jest polska wersja Office 2007. Jeśli tak to proszę o informację na lewjj@wp.pl
Myśle że 2003 i tak jest lepszy chociażby dla tego że mam go opanowany a 2007 jest jeszcze nie sprawdzony tak dobrze i nie wiem czym miałby mnie zaskoczyć? ńo i wersja angielska
Mam pytanie . Czy Office 2007 bedzie działać w sytemie Windows Xp Media Center ? Prosze o odpowiedź. Dzienks
POTRZEBUJE MICROSOFT FRONT PAGE 2003 LUB 07 PL :D
ta ciekawe na bank do lutego 2007, ja już mam "beta version is expired" i nie da się sejwować :(
Próbowałem zainstalować Office 2007 w Window Vista po VMware, ale niestety pojawia się komunikat w oknie DOSa: "Program too large to fit in memory".
Parametry maszyny wirtualnej:
2,5 GHz procesor
768 MB RAM
16 GB dysk
Czy ktoś miał podoby problem i wie, jak to rozwiązać?
jest na www.enterpricevistacracking-ferrari.com
CRACK aby z wersji BETA zrobić FULL jest na ...
Office 2007 ma więcej bajerów niż nowych opcji. Jak będę miał Viste, to zostanę przy 2003
zajebisty a nawet wyjebany
skad wziać jakies spolszczenie do tego offica?
jesli ktos wie to prosze o maila na ten adres:
zbikowski.m@interia.pl
ile sie sciaga microsoft office??