microsoft flight simulator
zna ktoś stronke gdzuie mozna sciągnąć demo gry microsoft flight simulator 2002 lub inne :?:
Odpowiedzi: 8
Witam,
czy ktos zna linka skad mozna sciagnac instrukcje do tej gry, bo juz nie wiem gdzie mam szukac?
Z gory dzieki
Pozdrawiam
czy ktos zna linka skad mozna sciagnac instrukcje do tej gry, bo juz nie wiem gdzie mam szukac?
Z gory dzieki
Pozdrawiam
...jak znasz jakis super sposob to ja moge pomoc i chetnie przesle full :) 3 cd heheh....
pozdro 8)
pozdro 8)
To, źe się nie da rozbić da się bez problemu zmienić. Wystarczy poszukać :)
Ja mam pełną wersje gry na 4 CD dałem ponad 300zł i twierdze ze jest do dupy po 1 nie ma po polsku jej a po 2 nie wiem od czego zaczać bo nigdy nie latałem,jest tam tyle tych przycisków ze nie wiem nawet gdzie lecieć i jak na klawiaturze to opanować lecąc , a gdy sie spada na ziemie to nawet samolot sie nie rozbija , na lądzie nie czeba jechać po pasie by wystartować jeździ sie przez doby samolot sie nie rozbija w pewnym sensie gra jest do dupy i przeszło 300 zł w plecy.Nie polecam tej gry nikomu
no ja rozumiem
Nie zrozumieliśmy się – odeśłałem Cie na stronę MS nie po kupno, ale sprawdzenie czy dema w ogóle były przez nich udostepniane.
gierka poprostu daje rade i jeszcze drązek jakiś sobie załatwić :D 2002 orginał kosztuje ponad 200zł a 2004 ponad 300 :x jakbym nie miał na co kasy wydawać to bym kupił :D
Jeźeli na stronach MS nie ma dem to raczej ich nie znajdziesz.
Strona 1 / 1