Microsoft Antyspyware?
Czy to jest darmowe narzedzie?.....i czy automatycznie sie oktualizuje?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 10
na wstepie,microsoft oświadczył ze w wersji finalnej tez bedzie on bezplatny,ja go uźywam_+sp2+kasper i wiry STOP!!
Więc polecam naprawde wykrywa wiecej niz adaware
na wstepie,microsoft oświadczył ze w wersji finalnej tez bedzie on bezplatny,ja go uźywam_+sp2+kasper i wiry STOP!!
Mrówek:Ale niestety wersja Beta nie jest jeszcze do końca dopracowana, gdyź to jest Beta.
Ale mimo wszystko moźna zainstalować na próbę, a jeźeli się spodoba, to pozostawić.
No i BETA1 Cydoor'a wywala a Spybot nie , zainstalowałam tę "betę" i jestem kontenta jak na razie
Ale niestety wersja Beta nie jest jeszcze do końca dopracowana, gdyź to jest Beta.
Ale mimo wszystko moźna zainstalować na próbę, a jeźeli się spodoba, to pozostawić.
Ja koźystam z MS AntiSpyware i musze przyznać ze jestem zadowolony:) Automatycznie sie update robi i ma monitor który na bierzaco sprawdza niektóre robaki:)
Do tego mam NOD32 i nie mam problemów z wirusami :)
MS A.S. ma takźe kilka fajnych funkcji m.in. Informuje, ze jakiś program sie wwalił do autostartu i moźna go zablokowac:) Moźna równieź przywrócic standardowe ustawienia IE6 :)
Wiec polecam:)
Do tego mam NOD32 i nie mam problemów z wirusami :)
MS A.S. ma takźe kilka fajnych funkcji m.in. Informuje, ze jakiś program sie wwalił do autostartu i moźna go zablokowac:) Moźna równieź przywrócic standardowe ustawienia IE6 :)
Wiec polecam:)
Ogólnie jest darmowy :wink:
Występują małe problemy z aktualizacją, lecz to w końcu wersja beta :)
Występują małe problemy z aktualizacją, lecz to w końcu wersja beta :)
Jacek23:Skad info ze darmowe tylko do lipca?
Pozdrawiam
Bo w lipcu okaźe się finalna wersja.
update
chodziło mi o to źe aktualizacje beda do lipca,czyli do ukazania sie wrsji finalnej która oczywiście będzie darmowa :)
Skad info ze darmowe tylko do lipca?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
darmowe chyba do lipca z aktualizacjami, uzywam i jest nawet troche lepsze od AdAware
Nie uźywam ale jest to darmowe narzędzie (Chyba wersja beta czyli jeszcze nie dokończona ale dokończona wersja ma być teź darmowa). A jesli chodzi o aktualizacje to są automatyczne tylko czasami mogą wystepowac problemy.
Pozdrawiam
Damian
Pozdrawiam
Damian
Strona 1 / 1