Microsoft AntySpyware?
Witam , uzywam tego programu, poza codzinnym scanem dysku czasami jak cos instaluje albo przegladam strony wyskakuje okno z czym tam i do wybou: allow lub block.
Czy to oznacza ze powinienem to wszystko co wyskaluje blokowac?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 11
jeśli znasz aplikacje daną to przepuszczaj jeśli nie blokuj, najprościej tłumaczac :mrgreen:
A moźe byś sobie poszukał? Wtedy dopiero bedzie fajnie.Under:A moze macie jakiś tłumacz polsko angielski i sobie wtedy przetłumacze co to jest i bendzie fajnie.????
A moze macie jakiś tłumacz polsko angielski i sobie wtedy przetłumacze co to jest i bendzie fajnie.????
no trzeba w miare wiedziec co allow a co block, ale z reguly allow :wink:
Dobtra jak to jest po angielsku , aj ja niepotrafie na tyle anglika zey to zrozumieć???
Microsoft AntySpyware, monitoruje na bieźoco zmiany jakie zachodzą w waźnych plikach/częsiach systemu. Jeźeli np. cos próbuje się dostac do autortaru (a w czesniej go tam nie było) to Microsoft AntySpyware zapyta się czy to przepuścić. Nie ma tu regóły czy tak czy nie. Musisz po prostu zobaczyc co to jest i czy to ty skierowałeś w tym przypadku do autostartu.
Poprtostu musisz przeczytac komunikat jaki wyskakuje i zadecydować czy to ty go spowodowałeś.
PS
gieras ja bym tam nie dawał zawsze przy instalacjii allow.
Poprtostu musisz przeczytac komunikat jaki wyskakuje i zadecydować czy to ty go spowodowałeś.
PS
gieras ja bym tam nie dawał zawsze przy instalacjii allow.
ale co masz to samo?Under:Jam mam ten sam problem.
To jest chyba Internet Explorer.
Ja to blokuje ale czy jest to wskazane.????
Jacek23:wyskakuje okno z czym tam i do wybou: allow lub block.
Pozdrawiam
Zaleźy z czym tam masz do czynienia.
Noto co mam zrobić???
chyba jak wszystkie bedziesz blokowal to niekt. programy moga nie pracowac poproawnie.
Jam mam ten sam problem.
Strona 1 / 1