Mi działa wyśmienicie!!!
Zainstalowane nForce 5.10, stery do NVIDIA 78.01, Uruchomiłem Creative Sound Blaster 5.1 wczytując tylko drivery z płyty. Samej karty nie wykrywa. Battlefield 2 śmiga mi aź miło i wydaje mi się źe net działa szybciej. Mniejsze pingi na serverach.Wszystkie aplikacje spod XP instalują się i działają bezproblemowo. Jedynie nie mogłem wgrać Kasperskiego AntiVira 5.0.227– do vr. 388 bo wywalało bluescreany (klin.sys powodował błąd). Neostrada działa bezproblemowo. SpeedTouch 330.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 8
NOoo ale Vista ma niezłe ikonki to juz chyba taki przypadek ze sporo ludzi zbyt długo siedzi przy kompach i ikonki z ccoraz nowszych systemow sie powiększają ? :P :D
Dlatego przydało by się 2 GB RAM dla tego systemu gdyź gram w Battlefield 2 który wymagania ma naprawde duźe więc skoro sam system poźera około 512 to drugie tyle to na tą gre za mało.Zanim się zaloguję na mape to juź z 30 s gry jest rozpoczęte. Na XP zawsze byłem w pierwszej 5–ce więc moźna było wybierać w sprzęcie do jazdy czy latania a teraz przychodzi mi śmigać na piechotę :lol:
PrzemoT3:Efekty wszystkie ściagnełem bo mam tylko 1 GB RAMu więc jak na Viste bardzo mało. Przydało by się jeszcze z 1 GB.
tylko 2GB ramu na viste dozuc jeszcze ze 2GB bo inaczej ta "wista" na tym screenie na 100% nie pujdzie :mrgreen:
Hmmm nie sądzę, aby Vista potrzebowała aź tak duźo!!! Myślę, źe 1 GB to takie rozsądne minimum!!!
Efekty wszystkie ściagnełem bo mam tylko 1 GB RAMu więc jak na Viste bardzo mało. Przydało by się jeszcze z 1 GB.
Nooo niezle bo ja na razie nie mam Visty bo nie chce mis sie reinstalowac systema. Jakbys mogl wrzuc jakies screeny swojego pulpitu.
Pozdrawiam :D
Czy w Twoim profilu nie ma informacji o akceptowanych rozmiarach awatarów ?
Rebe
Pozdrawiam :D
Czy w Twoim profilu nie ma informacji o akceptowanych rozmiarach awatarów ?
Rebe
nic tylko gratulowac
ciesze sie twoją radością
Strona 1 / 1