Messenger – nietypowo – chce go ale...
Witam
Przegladalam forum ale nie znalazlam odpowiedzi [moze zle szukalam].
Na Windows Me uzywalam Messengera i bylo ok. Na innym kompie z XP tez dzialal dobrze. Ale teraz na swoim kompie mam XP i messenger nie chce sie automatycznie logowac. Ma zaznaczone zeby logowal sie automatycznie. Nie mam pomyslu co zrobic, zeby logowal sie. Pomozecie?
Pozdrawiam,
Zazula
Przegladalam forum ale nie znalazlam odpowiedzi [moze zle szukalam].
Na Windows Me uzywalam Messengera i bylo ok. Na innym kompie z XP tez dzialal dobrze. Ale teraz na swoim kompie mam XP i messenger nie chce sie automatycznie logowac. Ma zaznaczone zeby logowal sie automatycznie. Nie mam pomyslu co zrobic, zeby logowal sie. Pomozecie?
Pozdrawiam,
Zazula
Odpowiedzi: 6
No widze ze Ty tez zazula. W sumie messenger to dziwny program, mi kiedys w nim, po swiezutkiej instalacji systemu nie dzialalo menu kontekstowe :|
Ja bym na Twoim miejscu odinatalowal Messengera, obczyscil rejestr z wpisow i jeszcze raz zainstalowal.
Moze pomoze :) :lol:
Ja bym na Twoim miejscu odinatalowal Messengera, obczyscil rejestr z wpisow i jeszcze raz zainstalowal.
No widze ze Ty tez zazula. W sumie messenger to dziwny program, mi kiedys w nim, po swiezutkiej instalacji systemu nie dzialalo menu kontekstowe :|
Do Paszczaka. Nie zadalam pytania, co sadzicie o tym programie tylko zwrocilam sie konkretnym problemem. Tak na marginesie to uzywam tez GG i ICQ ale mam powody do korzystania z Messengera.
Do reszty. Firewallu nie mam. Czy mam to zwiazek z tym, ze po zainstalowaniu XP wywalilam windows messengera a zainstalowalam msn messengera. Pozniej znowu wywalilam owego i wrocilam do windows messengera?
Pozdrawiam,
Zazula
Do reszty. Firewallu nie mam. Czy mam to zwiazek z tym, ze po zainstalowaniu XP wywalilam windows messengera a zainstalowalam msn messengera. Pozniej znowu wywalilam owego i wrocilam do windows messengera?
Pozdrawiam,
Zazula
A propos odpowiedzi Gagmana, moje pytanie brzmi: czy da sie w ogole zalogowac?
PS: Bedziemy raczej bladzic po omacku, bo jak slusznie zauwazyl Paszczak ten progs to jest raczej shit :wink:
Pierwsza rzecza jaka robie po instalacji XP jest wywalenie Messengera :)
PS: Bedziemy raczej bladzic po omacku, bo jak slusznie zauwazyl Paszczak ten progs to jest raczej shit :wink:
Pierwsza rzecza jaka robie po instalacji XP jest wywalenie Messengera :)
A moźe uźywasz firewalla i jest on tak skonfigurowany, źe nie pozwala Messengerowi automatycznie się logować? :?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kto uźywa gó***na z pod znaku Billa? Przejdź na GG i będzie cacy, lub uźyj mirandy, ona moze się łączyć z dowolną siecią (zagraniczną)
Strona 1 / 1