menu start w XP
w menu start w opcji szukaj pliki i foldery nie wyswietlaja mi sie okienka do ktorych wpisuje sie nazwy plikow,jak mozna to naprawic? nie otwiera sie rowniez opcja pomoc windows,co mozna z tym zrobic?
czy mozna po tzw.nainstalowaniu windowsa xp strace ustawienia sieci czy wszystko zostanie tak jak bylo?
czy mozna po tzw.nainstalowaniu windowsa xp strace ustawienia sieci czy wszystko zostanie tak jak bylo?
Odpowiedzi: 12
Zainstaluj ponownie drivery do USB.
poprostu windows nie widzial driverow do usb
o ile sie nie mylę to port USB trzeba w biosie chyba włączyć :roll: :roll:
aha...windows nie widzi myszy bo nie widzi portu usb a mysz sie z uporem instaluje jako os2...niech mi ktos napisze co z tym zrobic
dzieki za pomoc:)zrobilam wszystko...i nie dziala mi mysz tzn.dziala do momentu odpalenia windowsa potem windows jej nie widzi,zainsatlowana jest jako hardware i software..instalowalam na nowo..i nic z tego,aha korzystam z laptopa a mysz jest logotechu MX500.
Zarowno szukanie plikow i folderow jak i pomoc systemowa mozna zalaczyc/wylaczyc w gpedit.msc (z Uruchom) lub bezposrednio w rejestrze.
dzieki:)
dzieki:)
Panel sterowania :arrow: Narzędzia administracyjne :arrow: Usługi .
a gdzie mozna wlaczyc te uslugi w XP ( pomoc tech. i wyszukiwanie plikow)?
Czy aby przypadkiem nie wyłaczyłeś usługi Pomoc i obsługa techniczna :?:
a takźe innych usług odpowiedzialnych za wyszukiwanie plików :?:
Przeskanuj system Antyvirus`em ,( tak jak zaproponował kolega MarcinX ), bo znajomy miał identyczne objawy, a jego problemy powodował Trojan Optix.
Ja natomiast miałem kiedyś problem z Pomocą i obsługą techniczną ( nie uruchamiały się odnosniki do podobnych tematów ), po instalacji któreś z łatek M$ to zaczeło mnie dręczyć, ale w tym wypadku pomógł SP1.
Jak juź nic nie wymyślisz to niestety będziesz musiał zastosować "tajną broń " kolegi Marcin X, czyli Nakładka. ( Marcin X Respect 2 U ).
a takźe innych usług odpowiedzialnych za wyszukiwanie plików :?:
Przeskanuj system Antyvirus`em ,( tak jak zaproponował kolega MarcinX ), bo znajomy miał identyczne objawy, a jego problemy powodował Trojan Optix.
Ja natomiast miałem kiedyś problem z Pomocą i obsługą techniczną ( nie uruchamiały się odnosniki do podobnych tematów ), po instalacji któreś z łatek M$ to zaczeło mnie dręczyć, ale w tym wypadku pomógł SP1.
Jak juź nic nie wymyślisz to niestety będziesz musiał zastosować "tajną broń " kolegi Marcin X, czyli Nakładka. ( Marcin X Respect 2 U ).
dziekuje za szybka odpowiedz:)
Strona 1 / 1