menadźer zadań wyłączony przez Administratora
ktoś wie jak go spowrotem włączyć?? :?:
Odpowiedzi: 16
SLAY3R:EL NINO:P.S. Brakuje mi jeszcze tapety z rejestrem z W95 :P .
To sobie wydrukuj :P
Tera fajne tatuaźe robią moźe by tak.....wydziargać co nie co z rejestru 95.
Długi nie jest, a jakby miejsca brakło zawsze moźna ...skompresować? :wink: :mrgreen: :mrgreen:
EL NINO:P.S. Brakuje mi jeszcze tapety z rejestrem z W95 :P .
To sobie wydrukuj :P
Jak tu nie recytowac, skoro trafilem ostatnio w OBI na tapety z wypisanym calym rejestrem. Chcac nie chcac czytam przed snem, to i w przez sen recytuje :wink: :lol: .SLAY3R:EL NINO to recytuje wpisy rejestru przez sen :mrgreen:
P.S. Brakuje mi jeszcze tapety z rejestrem z W95 :P .
EL NINO to recytuje wpisy rejestru przez sen :mrgreen:
Ale podstawa to google + odpowiednio sformułowane zapytanie – wszystko moźna znaleźć.
Ale podstawa to google + odpowiednio sformułowane zapytanie – wszystko moźna znaleźć.
umnie tez dziala a takie pytanie EL NINO skad ty takie rzeczy wiesz gdzie co jak zmienic. jest jakas stronka czy moze bawisz sie w tym systemie :) a moze pracujesz w Microsoft hehehehehe ?????
EL NINO:Musisz ustawic wartosc tego wpisu na 0 (zero). Albo klikasz na nim dwa razy, albo prawym i modyfikuj czy jakos tak :wink: .
Bo teraz wartosc to 1 ?
Ok dzieki juz dziala :D
Musisz ustawic wartosc tego wpisu na 0 (zero). Albo klikasz na nim dwa razy, albo prawym i modyfikuj czy jakos tak :wink: .
Bo teraz wartosc to 1 ?
Bo teraz wartosc to 1 ?
Niechce robic nowego tematu wiec odgrzebalem ten ...
Mam taki sam problem ... Lecz nie dociera do mnie to co napisac EL NINO :| Moze ktos to napisac bardziej prosciej. Nie wiem czy sie da ale bardzo bym prosil bo niestety nie wiem jak. Mam utworzyc nowy wpis o nazwie DisableTaskMgr ale ja juz tam taki wpis mam :| I co dalej mzoe jakos zmodyfikowac ?? Powiedzcie tylko jak prosze sie tylko nie smiac.
Mam taki sam problem ... Lecz nie dociera do mnie to co napisac EL NINO :| Moze ktos to napisac bardziej prosciej. Nie wiem czy sie da ale bardzo bym prosil bo niestety nie wiem jak. Mam utworzyc nowy wpis o nazwie DisableTaskMgr ale ja juz tam taki wpis mam :| I co dalej mzoe jakos zmodyfikowac ?? Powiedzcie tylko jak prosze sie tylko nie smiac.
no tak, twoje hasło jest na prawde intrygujace...(dobra juz nie ziom)
OK ... ziom :lol: . Ale ... :wink:
w nie ktorych kregach powiedzenie ziom, jest przyjete jako odzywka typu: koleś, to tak jak z mową czarnych, np. "yo nigga", w cale nie ma byc obraźliwe, czy cos takiego, a juz na pewno nie ma mowy tu o "dresach"...
Nie ma sprawy, ale nie pisz do mnie ziom. To mi sie kojarzy z dresem :wink: .
wielkie dzieki ziom
No a nie mogles od razu w pierwszym poscie napisac ze chcesz aby to podac ? :wink: :lol:
Prosze bardzo:
W kluczu
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem
dopisz nowy wpis: DisableTaskMgr
jako: REG_DWORD (DWORD Value)
z wartoscia: (0 = default, 1 = disable Task Manager)
Prosze bardzo:
W kluczu
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem
dopisz nowy wpis: DisableTaskMgr
jako: REG_DWORD (DWORD Value)
z wartoscia: (0 = default, 1 = disable Task Manager)
a mozesz napisac jak? grzecznie prosze
No ja wiem :P .cedO:ktoś wie jak go spowrotem włączyć?? :?:
Strona 1 / 1