Menadźer sesji

Miałem jakiegoś wirusa, po którego usunięciu mam problem. Mianowicie nie moge wejsc do systemu, bo prawdopodobnie brakuje jakiegos pliku, albo jest on uszkodzony (jestem tego pewien na 99%). Prosze powiedzcie jaki to moze byc plik, to se go dogram z CD zastepujac oryginalny. Wiem ,ze mozna puscic naprawe systemu, ale ja chce to zrobic recznie. Od razu dowiem sie co to za plik i moze kiedys bede mogl komus innemu pomoc, jak to bylo w przypadku wybrakowanego okna wlasciwosci ekranu :P.

A problem pzredstawia sie nastepujaco:

Wdłg: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;316503&Product=winxp
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;156669&Product=winxp

zastąpienie plików
MSGINA.DLL
WINLOGON.EXE
i dogranie CSRSS.EXE nic nie daje.

Moze jeszcze jakiegoś pliku brakuje :?:.

Odpowiedzi: 4

EL NINO:
mily:
Bez obrazy, ale Ty jak zwykle potrafisz tylko pierdzielic.
Zadna obraza – po prostu trza miec talent :P :wink: .
mily:
A robic ni ma komu :D :P.
Co racja to racja. Gdybym mial liczyc na emeryture z Twoich skladek, to juz teraz otrulbym sie tabletkami na sraczke :P :P .

Nie kombinuj tylko "R" wcisnij na instalce.

No wlasnie chodzi oto, ze chce wiedziec jaki to plik. Myslalem ,ze moze ktos bedzie wiedzial, jakie pliki sa odpowiedzialne za tego menadzera sesji, to bym se je powymienial po malu i zobazcym ktory byl wadliwy.
Zreszta wiesz ze ja lubie kombinowac :P.

P.S. Moze warto zalozyc szkole informatyki niekonwencjonalnej :?: :lol: :P.
mily
Dodano
22.07.2004 13:15:22
mily:
Bez obrazy, ale Ty jak zwykle potrafisz tylko pierdzielic.
Zadna obraza – po prostu trza miec talent :P :wink: .
mily:
A robic ni ma komu :D :P.
Co racja to racja. Gdybym mial liczyc na emeryture z Twoich skladek, to juz teraz otrulbym sie tabletkami na sraczke :P :P .

Nie kombinuj tylko "R" wcisnij na instalce.
EL NINO
Dodano
22.07.2004 13:02:23
Bez obrazy, ale Ty jak zwykle potrafisz tylko pierdzielic. A robic ni ma komu :D :P.
mily
Dodano
22.07.2004 12:43:14
mily, znowu kombinujesz jak kon pod gorke ? Skoro chcesz recznie dodac brakujacy plik (jaki ?) to dodawaj. W czym mamy Ci pomoc ? Wylistowac zawartosc folderu System badz System32 ?
Chyba juz wiesz ze na googlach wyskakuje 1060 wynikow. Do niedzieli zdarzysz :P :wink: .
EL NINO
Dodano
22.07.2004 11:49:29
mily
Dodano:
22.07.2004 11:02:18
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1