Medion 40600

Witam mam pytanko co do gps dla 40600 moze ktos by podal link wypowiedzial by sie jak to dziala... Podal link np z allegro cena bo ja nic nie umiem znalesc pozdr... gusio jesli masz pisac www.google.pl to nic nie pisz albo napisz na temat...

Odpowiedzi: 8

gusioo:

P.S: Z trolem nie ma co dyskutować. Traktować jak powietrze – to rozwiązanie dobrym jest.

i tego sie trzeba trzymac, bo cos ostatnio u nas ich duzo
gieras
Dodano
05.01.2006 17:47:06
robootb:
Dlugo sie zastanawilem na waszym poziomem inteligencji i doszlem do tego ze musicie byc totalnymi bezmuzgowcami... Hmm ludzie jeszcze nigd mi na tym forum nie pomogl... Grupa frajerow ktorzy nie maja wiedzy o niczym ale maja kochane www.google.pl na ktorym szukaja rozumu ale nic znalesc nie umąim naprawde przykry wasz los mysle ze na allegro ktos wam sprzeda troche inteligencji a wlasciwie ktos moze wam odda za darmo... Oczywiscie sa wyjatki pozdro for good pepool....

Cóź – Ty teź nie grzeszysz inteligencją, powiem więcej – trza być idiotą źeby nie umieć znaleźć informacji.

Nie mierz innych swoją miarą.

P.S: Z trolem nie ma co dyskutować. Traktować jak powietrze – to rozwiązanie dobrym jest.
Anonymous
Dodano
04.01.2006 19:19:14
zacytuje co by nnie znikneło.

robootb:
Dlugo sie zastanawilem na waszym poziomem inteligencji i doszlem do tego ze musicie byc totalnymi bezmuzgowcami... Hmm ludzie jeszcze nigd mi na tym forum nie pomogl... Grupa frajerow ktorzy nie maja wiedzy o niczym ale maja kochane www.google.pl na ktorym szukaja rozumu ale nic znalesc nie umąim naprawde przykry wasz los mysle ze na allegro ktos wam sprzeda troche inteligencji a wlasciwie ktos moze wam odda za darmo... Oczywiscie sa wyjatki pozdro for good pepool....

IMO konkretnie przegiołeś, tyle ci powiem,
adik154
Dodano
04.01.2006 19:15:09
robootb
Dodano
04.01.2006 18:49:50
robootb:
gusio jesli masz pisac www.google.pl to nic nie pisz albo napisz na temat...

http://rtfm.killfile.pl
Anonymous
Dodano
03.01.2006 17:23:13
robootb:
o boshe nastepny ja chce wasza opinie, mmoze ktos kiedy sie z tym spotkal, mysle ze jest tutaj wiecej inteligetnych ludzi niz te ktore ostatnia mi odpowiadaja
a co to nie wystarczy ?
gieras
Dodano
03.01.2006 15:54:53
o boshe nastepny ja chce wasza opinie, mmoze ktos kiedy sie z tym spotkal, mysle ze jest tutaj wiecej inteligetnych ludzi niz te ktore ostatnia mi odpowiadaja
robootb
Dodano
03.01.2006 09:26:49
robootb:
bo ja nic nie umiem znalesc pozdr...

ta ta ta, leń jesteś i chcesz zeby inni poszukali za ciebie

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=gps+40600+&btnG=Szukaj&lr=

robootb:
gusio jesli masz pisac www.google.pl to nic nie pisz albo napisz na temat...

nie ma gusio jest tylko gusioo
Ponadto jesli jego odpowiedzią będzie własnie www.google.pl to wcale sie nie dziw bo tylko na taką odpowiedź ten temat zasługuje
adik154
Dodano
02.01.2006 22:21:01
robootb
Dodano:
02.01.2006 22:11:20
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1