media player/ radio
Cześć!
Czy ktoś moglby mi pomoc i powiedziec jak sie wlacza radio internetowe w tym programie?? Moźe glupek jestem ale kucze nie umiem go wlaczyc no.. :oops:
Czy ktoś moglby mi pomoc i powiedziec jak sie wlacza radio internetowe w tym programie?? Moźe glupek jestem ale kucze nie umiem go wlaczyc no.. :oops:
Odpowiedzi: 13
http://sylwex.pl/~soft–worte/forum/viewtopic.php?t=352
\Średnia neostrada jest za slaba?
Ty masz średnią neostrade??!!!??!! I ci radia nie chodzą ???!!!! walnij log z hijack w dziale bezpieczenstwo, bo moźe cos ci zamula neta. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
a co pomoźe? Średnia neostrada jest za slaba?
Wieć jeśli ci tak buforuje zagra i przestanie to znaczy źe kiche masz. Albo masz zza słabe łącze albo admin poprycinał wam przepustowość na portach. Np na porcir 8000 na którym działa większość stacji radiowych. Zmiana programu nic nie pomoźe
i tu jest problem.. bo winampa mam ale w nim mi zadne radio nie dziala. Buforuje sie i gra pare sekund i znowu to samo. W zwiazku z tym myslalam, źe moze w Media sie da radia posluchac.. bo dwa radia ktore znalazlam w Media library mi działają..
Co do winampa to nie mam za slabego łacza chyba bo mam średnią neostrade więc nie wiem w czym tkwi problem..
Co do winampa to nie mam za slabego łacza chyba bo mam średnią neostrade więc nie wiem w czym tkwi problem..
słuchanie stacji radiowych nadających w systemie shoutcast (większość stacji nadaje w tym systemie) umoźliwia jedynie winamp. z resztą nullsoft (producent winampa) stworzył shoutcast'a więc to chyba nie jest dziwne ;)
takźe nie baw sie media playerem tylko od razu zainstaluj winampa winamp.com
takźe nie baw sie media playerem tylko od razu zainstaluj winampa winamp.com
Jest mi troche głupio bo nie lubie byc namolna.. :oops: ale czy doczekam sie na odp?
Nie mam czegoś takiego jak Turadio ani nic związanego z tą nazwą..
Nie mam czegoś takiego jak Turadio ani nic związanego z tą nazwą..
hmm nie mam wady wzroku chyba :shock: ale nic takiego jak turadio tu ni ma.. :cry: a jaka wersja to nie wiem gdzie sie to sprawdza :oops:
ps. chodzi o biblioteke? tam znalazlam jakies 3 radia.. ale chce wiecej :lol:
ps. chodzi o biblioteke? tam znalazlam jakies 3 radia.. ale chce wiecej :lol:
Jaką masz wersje tego windows media player??
masz tam w menu z boku taki przycisk TURadiowy i tam sa stacje radiowe
masz tam w menu z boku taki przycisk TURadiowy i tam sa stacje radiowe
Co tuner radiowy? sory ale nie jestem specem od takich kombinacji :lol: Prosze jaśniej.. nie moge znalesc tego tunera..
Tuner Radiowy..
ok, zrobilam tak ale wyświetla mi sie dymek : "program nie moźe otworzyć pliku".. i co?
A nie ma w Media pl. jakiejś listy radiowej tak jak np jest w winampie?
A nie ma w Media pl. jakiejś listy radiowej tak jak np jest w winampie?
Wklejasz URL radia w plik/otwórz adres URL
Strona 1 / 1