MEDIA MARKT

Po tym jak zobaczyłem jaki komp kupiła moja siostra w MEDIA MARKT za 2700 zgadzam się w zupełności z ich chasłem reklamowym POWINNI TEGO ZABRONIĆ

Odpowiedzi: 19

Siemka!!
Ja nie polecam komputerów z AgeComputers. Największy shit jaki chyba mozna kupic. Sklep sam w sobie jest w miare tani (są tańsze) ale servis maja tragiczny. A do tego zakładają PLOMBY!!!! KUPA!! :wink:
adiwww
Dodano
14.12.2003 23:17:14
Witam

Tyle juź wypowiedzi padło w tym poście a autor do tej pory się nie wypowiedział jaki sprzęt kupiła jego siostra. Swoją drogą chciałbym wiedzieć jak bardzo marny jest ten sprzęt jest za 2700PLN?

Dziękuje za uwage
run_DNA
Dodano
14.12.2003 01:29:10
Potwierdzam! :!:
Jak najdalej od himpermarketów!!! Kiedys kupilem tam kompa. No to proc był fajny Pentium, ale reszta to tragedia. Kiepska karta graficzna, tylko 64RAM, śrenia płyta, beznadziejna drukarka Lexmarka, i na dodatek Windows ME!!! :x
Ale najgorsze jest to źe plombują obudowy. Po dwóch miesiącach straciłem gwarancje bo musiałem zerwać plombę, ze by włozyc dokupiony RAM.
Takźe unikajacie hipermarketów... Najlepiej kupujcie w znanych sklepach, gdzie oni sami skaladją. Polecam PTR i Komputronik – tam znaja się na rzeczy. :!: :)
fidelio
Dodano
14.12.2003 00:44:08
Polecam stronke jednego z poznanskich sklepow ...
http://www.znak.pl/

A dokladniej opis, na co zwracac uwage przy zakupie sprzetu
http://www.znak.pl/site_pages/show_nacouwazac.php

p.s. Sam mam kompa z MM – NIGDY TAM NIE KUPUJCIE KOMPÓW :!: :!: :!:
t123
Dodano
13.12.2003 16:14:21
Wniosek z tego wszytskiego taki źe trzeba sobie samemu albo z kimś kto się zna złozyć sobie zestaw w sklepie komputerowym a le najepij tez nie byle pierwszym lepszym tylko zasiągnac opini na "mieście' o tym sklepie. Moim zdaniem to najlepsze wyjście.
Krzychooo
Dodano
12.12.2003 01:08:22
Jak ktoś się nie zna na sprzęcie i nie jest w stanie sam złoźyć wshystkiego to najlepiej kupić w sklepie typu==>wybierash części , a chłopki składają...
Ja tak kupiłem. W pierwszym miesiącu 3 RAZY mi się karta spaliła (GF2 MX200) .Dwa razy wymienili na tą samą , a za trzecim powiedziałem hola hola!! ja nie chcę tej karty bo ona jest zła(przygrałem głupa) chcem tom(GF2 mx400 64) i chłopaki wymienili bez dopłaty. Od tamej pory wshystko w porzo(a i nic nie wymieniałem...to jush ponad 2 lata:()
piotreklord
Dodano
11.12.2003 23:55:02
Chodzi miedzy innymi o to źe gostki z komputer świata kupiły w kilku supermarketach (w Warszawie) kompy ze świątecznej promocji. I na tych z Carefour'a i Geanta był zainstalowany piracki windows xp pro.
Ale największy lol był w sklepie PTR Ambasador, bo zainstalowana była tam 15 dniowa wersja windowsa xp pro :lol:
SLAY3R
Dodano
11.12.2003 23:02:44
SLAY3R:
A widzieliście okładkę Komputer Świata?
KŚ na okładce:
Nie do wiary!
Hipermarkety Cerrefour i Geant sprzedały nam komputery z pirackim WindowsXP

Nie czytalem, napiszcie o co chodzilo...
Gagman
Dodano
11.12.2003 22:45:09
Takie sa prawa rynku.Grunt to wcisnac cos co ladnie wyglada i jest nic nie warte.
theboss78
Dodano
11.12.2003 18:54:22
Nie dawno w media markt byla promocja laptopow. Jedna sztuka kosztowala ok 2700zl moja siora tak sie najarala ze... ale na szczescie braklo :mrgreen: nie stety nie wiem co bylo w nim, ale po samej cenie juz widac co to za shit. A podobno ludzie sie "bili" jak wariaci :wink:
JaMaL
Dodano
11.12.2003 18:45:18
Ja wybrałem se kompa z katalugu z firmy znajomego, więc miałem wolny wybór, który ma być, zmieniać zawartośc pudła ze sprzętem. A głośniki i kartę kupiłem w media markcie, wiedziałem co chcę, gościu chciał mi wcisnąć jakąś kartę dźwiękową za 60 zeta (podobno 5.1 surrosound obsługiwała, ale wątpie czy by nawet zadziałała). Gwarancja 12 miesięcy, na sprzęt muzyczny 500 floty (150 karta creativa sb live! i głośniki creativa inspire 5.1 5100). Ja nie kupuje w chipermarketach– w mieści wielkości średnio–małej mam ok. 6–7 shopów z akcesoriami komputerowymi. Co jak co ale w hurtowni papierniczej nie kupię za 117 zeta 100 plyt pakowanych w jeden duźy rulon. Płyty no–name :lol: . Co najwyźej papier HP stary kupuje w kartonach :)
Lezio111
Dodano
11.12.2003 17:52:59
MarcinX:
Co fakt to fakt,ale wszystkie markety wciskają dosyć badziewny sprzęt ,tzn. gotowe komputery.
Nie tylko Media.
Np.niezły proc (reklama źe hej :D) reszta do d...
Najtańsza płyta, i karta grafiki.
(...)
Jeźeli się na czymś nie znam to kupuję z kimś znajomym kto siedzi w temacie.

Popieram.Swoja droga to moj kolega kupil kompa w media markt i nie jest z niego tak bardzo zadowolony.A wcisneli mu WinME, a ze nie znal sie zabardzo na tym to sie dal zlapac.
theboss78
Dodano
11.12.2003 17:31:50
kumpel kupil w geant`cie w zeszlym roku kompa, to jak wlozyl dyskietke do napedu to tylko huk uslyszal. co sie okazalo ? naped byl zawieszony nizej niz miejsce w obudowie :?
gieras
Dodano
11.12.2003 17:31:35
kumpel kupil w geant`cie w zeszlym roku kompa, to jak wlozyl dyskietke do napedu to tylko huk uslyszal. co sie okazalo ? naped byl zawieszony nizej niz miejsce w obudowie :?
gieras
Dodano
11.12.2003 17:31:35
Nie warto kupować komputerów w hipermarketach. Lepiej pójść sobie do sklepu i złoźyć samemu (jak się samemu nie zna to trzeba pójść z kimś kto się zna na sprzecie).
Aha i nie warto kupować w okresie przedświątecznym, bo nie tyle źe droźej. Ale sklepy mają teraz duźo zamówień i kompy są składane na tempo. Widziałem na własne oczy wczoraj, jak są składane kompy pod choinkę. Część po świętach wróci do sklepu z powodu nie działania czegoś.
SLAY3R
Dodano
11.12.2003 17:28:57
Co fakt to fakt,ale wszystkie markety wciskają dosyć badziewny sprzęt ,tzn. gotowe komputery.
Nie tylko Media.
Np.niezły proc (reklama źe hej :D) reszta do d...
Najtańsza płyta, i karta grafiki.
Np. super wychwalany gf 4 64mb.
Jaki :?:
Mx :lol:
Lub super wydajny Intel 2.8 ,Celeron hehe.
Natomiast laptopy ,monitory i sprzęt audio jak najbardziej.
Jest spory wybór,dosyć tanio i dają czsem fajne rabaty.
A jeźeli ktoś kupi badziewie, to tylko jego wina źe dał sobie to wcisnąć.
Sklep chce sprzedać ,obojętnie jakim sposobem,i sprzedawca będzie zachwalał byle gówno.
Jeźeli się na czymś nie znam to kupuję z kimś znajomym kto siedzi w temacie.
MarcinX
Dodano
11.12.2003 16:38:22
A widzieliście okładkę Komputer Świata?
KŚ na okładce:
Nie do wiary!
Hipermarkety Cerrefour i Geant sprzedały nam komputery z pirackim WindowsXP
SLAY3R
Dodano
11.12.2003 15:37:11
Mianowicie jaki komputer :?: Nawet trudno rozpoznać, czy to napisane z ironią, czy tak naprawdę kolega uwaźa :roll:
Pawek
Dodano
11.12.2003 15:14:44
moźna wiedzieć czemu?
Thomas
Dodano
11.12.2003 13:54:58
JPIOTR
Dodano:
11.12.2003 12:03:48
Komentarzy:
19