Medal of Honor

Jaką wielkość w MB ma pełna gra Medal of Honor.U mnie wyszło 1,5 GB.Czy to dobrze?
W jaki sposób otwiera się drzwi do pomieszczeń.
Będę wdzięczny za odpowiedzi,1 dla mnie ,druga dla mojego syna[8 latka]> nie umie sobie z tym poradzić.
Jest opcja Trening.W pokoju odpraw,na mapie jest tylko 1 czerwono zaznaczone miejsce do akcji.Jedno.A czy jest więcej?
Do gry nie mamy instrukcji pl,no i ma syn problemy.

Pomóźcie :D

Pozdrawiam. :D

Odpowiedzi: 5

Dobra,daj jeszcze raz link :wink:

Poza tym,co jest. :?: Po wyłączeniu gry[jw],komputer gdzieś przez minutę muli.Jakiś błąd :?:
tire
Dodano
20.08.2003 23:01:16
tire:
Dzięki za pomoc.Problemy rozwiązali na razie koledzy podwórkowi syna.Teź ośmiolatkowie...Jak to najnowsze pokolenie umie coraz wiecej,kurczę. :shock:

He he :wink:
tire:
dampil, link był,tylko .sciągniety exe był w dziwnym zapisie nie do odczytu.Czyli,nic........

Plik nazywał się Ontrack.aom trzabyło go zmienić na Ontrack.rar lub Ontrack.zip (Juź nie pamiętam, ale popróbuj :wink: ) i to się rozpakowywało i był tam plik Ontrack Easy Recovery Professional v.6.0.exe i tyle. :wink:
Ps. Powiedz czy juź działa. :wink:
damipl
Dodano
20.08.2003 22:28:07
Dzięki za pomoc.Problemy rozwiązali na razie koledzy podwórkowi syna.Teź ośmiolatkowie...Jak to najnowsze pokolenie umie coraz wiecej,kurczę. :shock:

dampil, link był,tylko .sciągniety exe był w dziwnym zapisie nie do odczytu.Czyli,nic........
tire
Dodano
20.08.2003 22:01:50
U mnie Medal of honor Allied Assault zajmuje na dysku 1,23GB.
Co do otwierania drzwi to domyślnie jest to klawisz "E" słuźy on teź do podnoszenia przedmiotów i broni.
A jeśli chodzi o mape to jest tylko ten jeden punkt do wyboru.Od niego się zaczyna.
Koonyo
Dodano
20.08.2003 02:55:32
tire:
Jaką wielkość w MB ma pełna gra Medal of Honor.U mnie wyszło 1,5 GB.Czy to dobrze?
W jaki sposób otwiera się drzwi do pomieszczeń.
Będę wdzięczny za odpowiedzi,1 dla mnie ,druga dla mojego syna[8 latka]> nie umie sobie z tym poradzić.
Jest opcja Trening.W pokoju odpraw,na mapie jest tylko 1 czerwono zaznaczone miejsce do akcji.Jedno.A czy jest więcej?
Do gry nie mamy instrukcji pl, no i ma syn problemy.
Pomóźcie :D

Pozdrawiam. :D

Chodzi ci o grę:
Medal of Honor: Allied Assault
czy
Medal Of Honor: Allied Assault – Spearhead
czy
Medal Of Honor: Underground

Ps.Małe pytanie czy link do EasyRecovery Professional doszedł do ciebie na PW? Bo nic nie odpisałeś?
damipl
Dodano
20.08.2003 00:14:11
tire
Dodano:
19.08.2003 22:33:09
Komentarzy:
5
Strona 2 / 2