Medal of Honor Staroc czy dalej na TOPIE!!??

Witam Chciałem się dowiedzieć co myślicie o MoH(Medal of Honor)Dalej jest na topie czy odchodzi w zapomnienie. Jeśli nie wiecie co to za gra zapraszam na 2 linki na dole tam jest wszystko odnośnie tematyki MoH!!!

Odpowiedzi: 11

MOHAA i dodatki do niej (zwłaszcza Spearhead) to dla mnie juz legenda. :) To jedne z najlepszych gier w historii. Po raz pierwszy tak mocno utozsamiłem sie z postacia w grze fpp. cRpGi odpadają. :) :twisted:
Call of duty faktycznie jest troce lepszy ze względu na działanie zespołowe. Ale obie te gry sa na równym poziomie. Zreszta robili je Ci sami ludzie.
fidelio
Dodano
15.02.2004 13:27:57
Giera jest wypasiona! Grywam w nia od poczatku i gral dalej bede! W naszej lokalnej sieci trwa ona wiecznie. Gralismy przez jakis czas w CoD, ale to trwalo krotko. MoH jest gra przewodnia na naszych zlotach komputerowych i innych tego typu mykach! Tej gierki nie zapomne nigdy, podobnie jak Mafii... POZRAWIAM!
Winchester
Dodano
11.02.2004 01:03:15
Właśnie skończyłem Breakthrough i stwierdzam, źe gra się nie zestarzała (no moźe trochę grafika...). Ten dodatek jest znacznie lepszy od króciutkiego Spearheada.

Acha, ktoś wcześniej wspomniał, źe CoD jest wzorowany na na MoH. Zainteresowani wiedzą – CoD robiła TA SAMA ekipa co MoH (tylko pod innym szyldem), więc nie jest dziwne, źe wyglądają jak bliźniaki...
Anonymous
Dodano
09.02.2004 00:51:38
Właśnie skończyłem Breakthrough i stwierdzam, źe gra się nie zestarzała (no moźe trochę grafika...). Ten dodatek jest znacznie lepszy od króciutkiego Spearheada.

Acha, ktoś wcześniej wspomniał, źe CoD jest wzorowany na na MoH. Zainteresowani wiedzą – CoD robiła TA SAMA ekipa co MoH (tylko pod innym szyldem), więc nie jest dziwne, źe wyglądają jak bliźniaki...
Anonymous
Dodano
09.02.2004 00:51:38
ja od poczatku gram w MoH–a.
przeszedłem pierwsza część, potem spearhead–a, teraz lece z breakthrough.
Bardzo mi się dobrz w nią gra. czekam teraz na "risin sun"
CoD teź jest wypasik, ja jednak nadal stawiam na Medala :wink:
Krzychooo
Dodano
07.02.2004 19:02:37
Medal of honor na pewno to jest gra qltowa.
COD jest duzo lepszy od medala, ale moh byl pierwszy.

A co do dodatków do medala – w SP to shit, ale w MP calkiem, calkiem.
elbe
Dodano
07.02.2004 18:23:28
No slyszalem ze nastepne wersie MOH czyli MOH:AA PS i MOH:AA RS sa wypas ale niestety tylk ona PS albo na X–BOX wiec jeszli ktos ma te konsole to Polecam!!!
Balar
Dodano
07.02.2004 14:30:54
ja napewno bede łatwił sobie nowe medale :wink: chciałem dodać źe w CoD–zie jest super klimat wojny. w moh mniej go odczuwałem. ale co bede mówił skoro nie grałem w najnowsze wersje medala.
matijas
Dodano
07.02.2004 00:43:12
ehehe spox spox niechciale zeby to tak zabrzmialo:) Cod jest ez OK dodali wiecej udogodnien ktorych nie ma w MoH!!!Ale i tak mysle ze MoH jest qultowa gra jesli chodzu i gry fpp o tematyce wojennej!!
Balar
Dodano
06.02.2004 23:59:58
Nie znajdziesz gry bez wad , prawie kaźda gra teraz powstająca jest wzorowana na poprzednich . Nie mówiłem źe Mohaa jest złe , powiedziałem źe teraz króluje COD .
Lipton
Dodano
06.02.2004 21:38:26
MOHAA wpisała się w dzieje gier jako jenda z lepszych gier wojennych , troche wyparała ją gra COD , ale trudno będzie ją zapomnieć .
Lipton
Dodano
06.02.2004 21:14:14
Balar
Dodano:
06.02.2004 21:03:47
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1