Medal of Honor Staroc czy dalej na TOPIE!!??
Witam Chciałem się dowiedzieć co myślicie o MoH(Medal of Honor)Dalej jest na topie czy odchodzi w zapomnienie. Jeśli nie wiecie co to za gra zapraszam na 2 linki na dole tam jest wszystko odnośnie tematyki MoH!!!
Odpowiedzi: 11
MOHAA i dodatki do niej (zwłaszcza Spearhead) to dla mnie juz legenda. :) To jedne z najlepszych gier w historii. Po raz pierwszy tak mocno utozsamiłem sie z postacia w grze fpp. cRpGi odpadają. :) :twisted:
Call of duty faktycznie jest troce lepszy ze względu na działanie zespołowe. Ale obie te gry sa na równym poziomie. Zreszta robili je Ci sami ludzie.
Call of duty faktycznie jest troce lepszy ze względu na działanie zespołowe. Ale obie te gry sa na równym poziomie. Zreszta robili je Ci sami ludzie.
Giera jest wypasiona! Grywam w nia od poczatku i gral dalej bede! W naszej lokalnej sieci trwa ona wiecznie. Gralismy przez jakis czas w CoD, ale to trwalo krotko. MoH jest gra przewodnia na naszych zlotach komputerowych i innych tego typu mykach! Tej gierki nie zapomne nigdy, podobnie jak Mafii... POZRAWIAM!
Właśnie skończyłem Breakthrough i stwierdzam, źe gra się nie zestarzała (no moźe trochę grafika...). Ten dodatek jest znacznie lepszy od króciutkiego Spearheada.
Acha, ktoś wcześniej wspomniał, źe CoD jest wzorowany na na MoH. Zainteresowani wiedzą – CoD robiła TA SAMA ekipa co MoH (tylko pod innym szyldem), więc nie jest dziwne, źe wyglądają jak bliźniaki...
Acha, ktoś wcześniej wspomniał, źe CoD jest wzorowany na na MoH. Zainteresowani wiedzą – CoD robiła TA SAMA ekipa co MoH (tylko pod innym szyldem), więc nie jest dziwne, źe wyglądają jak bliźniaki...
Właśnie skończyłem Breakthrough i stwierdzam, źe gra się nie zestarzała (no moźe trochę grafika...). Ten dodatek jest znacznie lepszy od króciutkiego Spearheada.
ja od poczatku gram w MoH–a.
przeszedłem pierwsza część, potem spearhead–a, teraz lece z breakthrough.
Bardzo mi się dobrz w nią gra. czekam teraz na "risin sun"
CoD teź jest wypasik, ja jednak nadal stawiam na Medala :wink:
przeszedłem pierwsza część, potem spearhead–a, teraz lece z breakthrough.
Bardzo mi się dobrz w nią gra. czekam teraz na "risin sun"
CoD teź jest wypasik, ja jednak nadal stawiam na Medala :wink:
Medal of honor na pewno to jest gra qltowa.
COD jest duzo lepszy od medala, ale moh byl pierwszy.
A co do dodatków do medala – w SP to shit, ale w MP calkiem, calkiem.
COD jest duzo lepszy od medala, ale moh byl pierwszy.
A co do dodatków do medala – w SP to shit, ale w MP calkiem, calkiem.
No slyszalem ze nastepne wersie MOH czyli MOH:AA PS i MOH:AA RS sa wypas ale niestety tylk ona PS albo na X–BOX wiec jeszli ktos ma te konsole to Polecam!!!
ja napewno bede łatwił sobie nowe medale :wink: chciałem dodać źe w CoD–zie jest super klimat wojny. w moh mniej go odczuwałem. ale co bede mówił skoro nie grałem w najnowsze wersje medala.
ehehe spox spox niechciale zeby to tak zabrzmialo:) Cod jest ez OK dodali wiecej udogodnien ktorych nie ma w MoH!!!Ale i tak mysle ze MoH jest qultowa gra jesli chodzu i gry fpp o tematyce wojennej!!
Nie znajdziesz gry bez wad , prawie kaźda gra teraz powstająca jest wzorowana na poprzednich . Nie mówiłem źe Mohaa jest złe , powiedziałem źe teraz króluje COD .
MOHAA wpisała się w dzieje gier jako jenda z lepszych gier wojennych , troche wyparała ją gra COD , ale trudno będzie ją zapomnieć .
Strona 1 / 1