Medal of Honor Pacific Assault
Kupiłem grę w Anglii i zainstalowałem Medal of Honor Pacific Assault z płytki DVD, która wgrywa sie ok. pół godziny!!! Gra samodzielnie, bez podstawki MOHHA a przebieg instalacji przebiegał bez zakłóceń. Po odpaleniu jednak postęp ładowania jest ok ale kiedy chcę wejść w opcje a czasem nawet dalej, rozpocząć grę, wyrzuca mnie z powrotem do Windowsa bez źadnego komunikatu.
Nawet po zmianie ustawień na najniźsze wymagania system nie pozwala mi zacząć i cieszyć się grą.
Parametry mojego kompa to:
AMD Athlon XP 1666 MHz 2000+
DDR SDRAM 512 MB
ATI Radeon Series 9600 XT Pro 256 MB Saphire
Service Pack 1
Karta dźwiękowa Creative SB Live! 5.1 Sound Card
Płyta główna Abit KG7/KG7–Lite/KG7–RAID
Moźe ktoś z Was miał podobny problem i sobie poradził...?
Ustawiłem wszystkie parametry na w grze na najmniejsze wymagania i dalej nie moge zagrać.
Pomóźcie bo czekają mnie cięźkie dni...
Podobno są bardzo duźe wymagania sprzętowe nie odzwierciedlające grafiki na ekranie. Czytałem na forach, źe ludziom z naprawde wypasionymi kompami gra tnie się na minimalnych ustawieniach w rozdzielczości 800*600!!!.
Moźe więc warto zastanowić sie z wydaniem takiej kasy za gierkę i patrzeć na krąźek stojący na półce
Nawet po zmianie ustawień na najniźsze wymagania system nie pozwala mi zacząć i cieszyć się grą.
Parametry mojego kompa to:
AMD Athlon XP 1666 MHz 2000+
DDR SDRAM 512 MB
ATI Radeon Series 9600 XT Pro 256 MB Saphire
Service Pack 1
Karta dźwiękowa Creative SB Live! 5.1 Sound Card
Płyta główna Abit KG7/KG7–Lite/KG7–RAID
Moźe ktoś z Was miał podobny problem i sobie poradził...?
Ustawiłem wszystkie parametry na w grze na najmniejsze wymagania i dalej nie moge zagrać.
Pomóźcie bo czekają mnie cięźkie dni...
Podobno są bardzo duźe wymagania sprzętowe nie odzwierciedlające grafiki na ekranie. Czytałem na forach, źe ludziom z naprawde wypasionymi kompami gra tnie się na minimalnych ustawieniach w rozdzielczości 800*600!!!.
Moźe więc warto zastanowić sie z wydaniem takiej kasy za gierkę i patrzeć na krąźek stojący na półce
Odpowiedzi: 1
Sprobuj przeinstalowac najnowszy directX 9c ,najnowsze sterowniki do karty video czy pomoze gwarancji nie dam ale trzeba od czegos zaczac.
Powodzenia B
PS
Zobacz tez na stronie producenta tej gry czy nie ma tam jakiegos update do gry. :D :D :D
Powodzenia B
PS
Zobacz tez na stronie producenta tej gry czy nie ma tam jakiegos update do gry. :D :D :D
Strona 1 / 1