Medal of Honor Pacific Assault – gra nie chce sie uruchomic
Witam, pozyczylem od znajomego w/w gre i tak jak w temacie nie chce odpalic. Gra jest orginalna tak samo jak system. Najdziwniejsze jest to ze nie wywala bledu czy czegos podobnego tylko pisze ze aplikacja napotkala trudnosci i cos tam o raporcie, daje zeby nie wysylal. Wymagania minimalne spelniam: moja konfiguracja to Celeron 2000 MHz, 512 Ramu karta graficzna Radeon 9550 128 MB, mam tez zainstalowanego najnowszego DX 9.0c Czy problemem moga byc sterowniki do karty?? Obecnie mam Omegi 2.6.42 a moze problem moze byc wywolany tym iz system ma juz ponad rok?? Ale ogolnie dbam o czystosc rejestru tzn odinstalowywuje programy przez Dodaj/Usun uzywam takze Easy Cleaner 2.0 W necie jest jakis patch, ktory usowa takie bledy czy on pomoze??
1. Mouse and Input Lag (single and multiplayer)
2. Dedicated Server CPU Utilization (multiplayer)
3. 999 Ping Bug (multiplayer)
4. Spawn Code Server Hitching (multiplayer)
5. Miscellaneous Single Player Bug Fixes
Czy ktos ma moze jakis pomysl??
Dodam tylko ze u znajomego gra chodzi bez problemu ale on ma mocniejszy sprzet P4 3GHz, giga ramu i karte GF6600
1. Mouse and Input Lag (single and multiplayer)
2. Dedicated Server CPU Utilization (multiplayer)
3. 999 Ping Bug (multiplayer)
4. Spawn Code Server Hitching (multiplayer)
5. Miscellaneous Single Player Bug Fixes
Czy ktos ma moze jakis pomysl??
Dodam tylko ze u znajomego gra chodzi bez problemu ale on ma mocniejszy sprzet P4 3GHz, giga ramu i karte GF6600
Odpowiedzi: 1
na moje oko problem lezy w karcie graficznej...mam kumpla ktory pyka w medala na radeonie 9600, i chodzi bez zarzutu, a u innych kumpli na slabszych kartach gierka nie chciala sie odpalic...
Strona 1 / 1