Medal of Honor PA V giforce 4 mx (problem)help
gdy chce uruchomic tą gre wyskakuje mi komunikat ze moja karta nie obsuguje direxta 8.1 (zobacz na zlonczniku).A przeciesz mam giforca 4 mx 440 ? help jak ktos wie co mam zrobic w tej sprawie to niech napisze. dzieki za odpowieć .Bede wdzięczny!!!!!!!!
Odpowiedzi: 16
ja pobieralem go 8 dni po 6–8 godz.
SLAY3R:ycho:kaj idzie zassac w miara szybko tego medala :D
Ze sklepowej półki.
odkurzaczem, ze stoiska z art. domowymi :mrgreen:
ycho:kaj idzie zassac w miara szybko tego medala :D
Ze sklepowej półki.
kaj idzie zassac w miara szybko tego medala :D
jak to MX nie obsługuje 9 dX? przecieź mam i mi działa!
zmienilem karte jak radzili ni koledzy na forum na radeona 9550 i tera jest wszystko wposzo tesz mam atlona 1700 i 512 ram i terA gra sie nawet nie wiesza tylko czasami jak jest jakas wieksza akcia sie buja
Pozostając w temacie MoH: Pacyfic Assault(czy jakoś tak :) ), jak myślicie, czy na Athlonie 1700+, 512 DDR RAMu i GeForce FX5200 będzie moźna w miarę miło pograć :?:
Hmmmm tez mam taki problem mam GeForca 2Ti 64mb i nie chodzi tylko mnie dziwi dlaczego u kumpla z ta sama karta ta gierka chodzi??
moze głupie pytanie ale czy wogóle zainstalowałes directxa :?: :lol:
Co wy opowiadacie. Ja GF4 mx 420, i u mnie działa idealnie.
Moźe to sterowniki, starsze gf nie najlepiej działają na nowych. Proponowałbym 41.09.
Moźe to sterowniki, starsze gf nie najlepiej działają na nowych. Proponowałbym 41.09.
Miałem GeForca 2Ti i teź praktycznie nie mogłem nic pograć.Twój problem to tylko nowa karta..min GeForce 5200FX.Pozdrawiam.
Gf 4 mx nie obsługuje dx 8.1 a dx 7. Masz karte zdziebko do dupy i nawet jakby się gra uruchomiła to byś pokaz slajdów zobaczył.
min. Radeon 8500 lub GF 3Ti...
Tudzies jakies karty sprzetowo wspierajace DX9...;)
Tudzies jakies karty sprzetowo wspierajace DX9...;)
nie uruchomisz tej gry na tej karcie
znowu wymienianie :P po primo opcja
po drugo twoja karta nie obsługuje DirectXa 9 a do tej gry prawdopodobnie jest wymagany. Rozwiązanie: kupić nową karte.
po drugo twoja karta nie obsługuje DirectXa 9 a do tej gry prawdopodobnie jest wymagany. Rozwiązanie: kupić nową karte.
sory ale nie moge wyslac zaloncznikanie wiem czemu!!!
Strona 1 / 1