MĘCZĄCY PROBLEM Z GG !!! POMOCY

Od jakiegoś czasu mam męczący problem z gg. Jak z kimś gadam to pisany tekst powinien się automatycznie przesuwać w dól. Wiecie o co chodzi?? Jak gadam to zeby zobaczyc wiadomości to musze przesuwać scrollem w dół !! To jest bardzo uciąźliwe !! POMOCY

Odpowiedzi: 9

tomek998:
Ludzie problem rozwiązany !!! Nie trzeba wcale formata robić. Wystarczy zainstalować Windows scripts 5.6 które jest dostępne na stronie Microsoftu. Przeczytalem to na oficjalnej stronie gg. Jak ktos nie wierzy niech zobaczy. http://www.gadu–gadu.pl/pytania.htm#pasekrozmowy
Ogłaszam ten temat za zakończony. Problem został rozwiązany. Dzięki wszystkim
za posty. Pozdrawiam

No co ty przecieź problem był związany z jakąś tam operą...
darek_dade
Dodano
04.03.2005 01:35:43
Ludzie problem rozwiązany !!! Nie trzeba wcale formata robić. Wystarczy zainstalować Windows scripts 5.6 które jest dostępne na stronie Microsoftu. Przeczytalem to na oficjalnej stronie gg. Jak ktos nie wierzy niech zobaczy. http://www.gadu–gadu.pl/pytania.htm#pasekrozmowy
Ogłaszam ten temat za zakończony. Problem został rozwiązany. Dzięki wszystkim za posty. Pozdrawiam
tomek998
Dodano
04.03.2005 01:16:17
adik154:
No i ja teź sie pochwale bo teź miałem ten problem :wink: I zgadnijcie co zzrobiłem :P Format :lol: i pomogło. Chce jednak podzielić sie domysłami... Ten problem wynikł mi po zainstalowaniu jakiejś tam (nie wiem która wersja) OPERY. Odinstalowanie póxniej nie pomogło. Pomógł jak wspominałem format :P Teraz juź opery nie instaluje[ps to była jakaś opera z javą zintegrowaną z instalacją]

Nie ma się z czego cieszyć. Format to najgorszy sposób na problemy. Moźnaby sprubować zdeinstalować gg i przed jego ponowną instalacją wyczyścić wszystkie pliki i klucze dotyczące gg. A moźe instalowałeś niedawno jakiś program (rezydentny) który zakłucił prace programu gg.
regedit
Dodano
03.03.2005 12:10:57
Ja to miałe i wcale nie z powodu opery(mam maxtona)... szczerze mówiąc to nie wiem czemu bo w pewnym momęcie przeszło jak ręką odjął a nic nie robiłem... hmmm?!?!
schi2m
Dodano
03.03.2005 10:28:12
No i ja teź sie pochwale bo teź miałem ten problem :wink: I zgadnijcie co zzrobiłem :P Format :lol: i pomogło. Chce jednak podzielić sie domysłami... Ten problem wynikł mi po zainstalowaniu jakiejś tam (nie wiem która wersja) OPERY. Odinstalowanie póxniej nie pomogło. Pomógł jak wspominałem format :P Teraz juź opery nie instaluje[ps to była jakaś opera z javą zintegrowaną z instalacją]
adik154
Dodano
02.03.2005 22:39:37
XanTyp:
Zainstaluj sobie AQQ
I linuksa. No i kurna opere.
EL NINO
Dodano
02.03.2005 22:15:55
Podepnę się tu, bo nie warto zakładać nowego tematu.

Nie mogłem uruchomić GG – instalowałem to ustrojstwo tuź po reinstalce systemu i zawsze okienko było w kolorze marchewkowym :wink: – czyli juź po rejestracji w serwerze.
Znudziło mi się to i zacząłem uźywać AQQ.
Skończyły mi się wszelkie problemy z komunikatorem :D
Wszystko chodzi aź miło, mogę rozmawiać na raz w GG, tlenie, aqq oczywiście, wpkontakcie i icq.
I po problemie.
Zainstaluj sobie AQQ i teź przestaniesz się wnerwiać.
http://www.myportal.pl/ – to link do strony AQQ.

Pozdrawiam :)
XanTyp
Dodano
02.03.2005 20:37:32
tomek998:
Miałem podobnie, jednak nie znalazłem rozwiązania (reinstall gg nie pomagał) – sformatowałem Windowsa :mrgreen:

i co pomógł ci format ?? Bo to jest naprawdę bardzo wkur******!!!! A formatowac i tak mi sie nie chce

Jak to mówią – format dobry na wszystko ;)
Ale wstrzymaj sie – moźe ktoś coś wymyśli ;)
Anonymous
Dodano
02.03.2005 19:58:38
Miałem podobnie, jednak nie znalazłem rozwiązania (reinstall gg nie pomagał) – sformatowałem Windowsa :mrgreen:

i co pomógł ci format ?? Bo to jest naprawdę bardzo wkur******!!!! A formatowac i tak mi sie nie chce
tomek998
Dodano
02.03.2005 16:39:15
tomek998
Dodano:
02.03.2005 16:00:55
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1