McAfee
witam, co sadziecie o tym programie? obecnie uzywam Avasta i jestem zadowolony ale nie znam opini na jego temat czy ktos moze cos szepnac?
Odpowiedzi: 4
dobra mysl EJARKO :))) jak sie wam sprawdza McAfee?
–serwus––
tez tak testuje
nie wykluczone ze na tym antywirze sie nie skonczy
jednak puki co jestem bardzo zadowolony
piscie co sadzicie o McAfee
piscie jak sie sprawuje
pzdr jareek
p.s sam jestem ciekaw opini
tez tak testuje
nie wykluczone ze na tym antywirze sie nie skonczy
jednak puki co jestem bardzo zadowolony
piscie co sadzicie o McAfee
piscie jak sie sprawuje
pzdr jareek
p.s sam jestem ciekaw opini
pamietam jak zaczynaly sie moje boje z kompem wtedy najbardziej popularny byl chyba norton ale strasznie ociazal procka, wiec zrezygnowalem... w kolejce testowany byl mks – czesto psuje poczte wysylana (sprawdzone u wielu uzytkownikow sie potwierdza) potem testowalem – ogolnie marna ta zapora z nich byla, potem testowalem f–prota bylo niezle ale... zawiudl kilka razy. Potem znalazlem kaspersky – bylem zadowolony ale ma w sobie jakis mechanizm ktory skanowal przed wyswietleniem stronki jej kod chyba i spowalnial przez to wyswietlanie stron.
I swego czasu uslyszalem od znajomego admina (obecnie pracuje w tej firmie) o programie Avast i dodatkowo jest wersja free wiec ja uzywam, ale wiadomo nie wszystko co free jest super wiec zaczolem czytac o msafee i czas przetestowac go...
I swego czasu uslyszalem od znajomego admina (obecnie pracuje w tej firmie) o programie Avast i dodatkowo jest wersja free wiec ja uzywam, ale wiadomo nie wszystko co free jest super wiec zaczolem czytac o msafee i czas przetestowac go...
–serwus––
sam uzywam McAfee VirusScan i Personal Firewall Plus
Jestem bardzo zadowolony
swego czasu mialem Pande
i musze Ci powiedziec ze gdy zainstalowalem triala McAfee
na dzien dobry znalazl kilka wirusow
a teraz gdy mam juz go dluzszy czas
–– wszystko jest ok––
system dziala dobrze zero problemow i co najwazniejsze dla mnie McAfee nie obciaza praktycznie startu systemu jak ma to miejsce w innych programach
zreszta sam zobacz i pobierz triala
pzdr jareek
sam uzywam McAfee VirusScan i Personal Firewall Plus
Jestem bardzo zadowolony
swego czasu mialem Pande
i musze Ci powiedziec ze gdy zainstalowalem triala McAfee
na dzien dobry znalazl kilka wirusow
a teraz gdy mam juz go dluzszy czas
–– wszystko jest ok––
system dziala dobrze zero problemow i co najwazniejsze dla mnie McAfee nie obciaza praktycznie startu systemu jak ma to miejsce w innych programach
zreszta sam zobacz i pobierz triala
pzdr jareek
Strona 1 / 1