McAfee

witam, co sadziecie o tym programie? obecnie uzywam Avasta i jestem zadowolony ale nie znam opini na jego temat czy ktos moze cos szepnac?

Odpowiedzi: 4

dobra mysl EJARKO :))) jak sie wam sprawdza McAfee?
MiNos
Dodano
12.11.2004 22:35:41
–serwus––

tez tak testuje

nie wykluczone ze na tym antywirze sie nie skonczy
jednak puki co jestem bardzo zadowolony

piscie co sadzicie o McAfee
piscie jak sie sprawuje

pzdr jareek

p.s sam jestem ciekaw opini
ejarko
Dodano
12.11.2004 22:18:17
pamietam jak zaczynaly sie moje boje z kompem wtedy najbardziej popularny byl chyba norton ale strasznie ociazal procka, wiec zrezygnowalem... w kolejce testowany byl mks – czesto psuje poczte wysylana (sprawdzone u wielu uzytkownikow sie potwierdza) potem testowalem – ogolnie marna ta zapora z nich byla, potem testowalem f–prota bylo niezle ale... zawiudl kilka razy. Potem znalazlem kaspersky – bylem zadowolony ale ma w sobie jakis mechanizm ktory skanowal przed wyswietleniem stronki jej kod chyba i spowalnial przez to wyswietlanie stron.
I swego czasu uslyszalem od znajomego admina (obecnie pracuje w tej firmie) o programie Avast i dodatkowo jest wersja free wiec ja uzywam, ale wiadomo nie wszystko co free jest super wiec zaczolem czytac o msafee i czas przetestowac go...
MiNos
Dodano
12.11.2004 21:56:44
–serwus––

sam uzywam McAfee VirusScan i Personal Firewall Plus

Jestem bardzo zadowolony

swego czasu mialem Pande
i musze Ci powiedziec ze gdy zainstalowalem triala McAfee
na dzien dobry znalazl kilka wirusow

a teraz gdy mam juz go dluzszy czas

–– wszystko jest ok––

system dziala dobrze zero problemow i co najwazniejsze dla mnie McAfee nie obciaza praktycznie startu systemu jak ma to miejsce w innych programach

zreszta sam zobacz i pobierz triala

pzdr jareek
ejarko
Dodano
12.11.2004 21:44:34
MiNos
Dodano:
12.11.2004 21:27:50
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1