Mcafee Quick Clean czy Space odyssey?

Co myslicie na temat programów do czyszczenia dysków ze śmieci? Który porgram według was jest lepszy? McAffe Quick clean czy Space Odyssey? bo nie wiem który stosować.. 8)

Odpowiedzi: 14

Dzieki PGX. Sciagnełem go sobie. :D
fidelio
Dodano
16.12.2003 00:30:22
A regcompacta z googli moźna ściągnąć :wink: Pierwszy link :D
PgX
Dodano
15.12.2003 15:44:31
piotreklord:

mógłbyś mi powiedzieć czy te programy czyszczą kompa tak źe źaden unformat i undelete juź nic nie poradzi??
Bo ja siię nie znam , a właśnie bym takich potrzebował....

fidelio:
A masz moźe jakis link do tego Regcompacta? :D Bo pierwszy raz słyszę o tym programie. To freeware? :?:

Ja ze swej strony polecić Wam mogę System Mechanic 4.0d Professional (niestety nie freeware).
1) Czyści rejestr, pliki tymczasowe, wadliwe skróty, wadliwe wpisy w "dodaj/usuń programy", etc.
2) Kompaktuje (zmniejsza wielkość) rejestr
3) Optymalizuje prędkość łącz internet., defragmentuje dyski twarde, RAM, optymalizuje i zarządza startupem (lepszy od msconfig)
4) ma "niszczarkę" plików, czyści dane "permanentnie" (nie do odzyskania podobno nawet hardwarowo), czyści usunięte pliki
5) eliminuje spyware, malware, adware, ma popup–killera
6) i jeszcze kilka innych funkcji

Pozdrawiam

P.S.: http://www.iolo.com/sm/4pro/app/iolo.cfm?source=SMMainInterface
Gagman
Dodano
15.12.2003 05:55:16
No właśnsie a więc odyzskanie to nie taka prosta sprawa... :wink: A masz moźe jakis link do tego Regcompacta? :D Bo pierwszy raz słyszę o tym programie. To freeware? :?:
fidelio
Dodano
15.12.2003 04:56:51
fidelio:
...Chcociaz zaraz.. :idea: McAfee ma taką funkcję.. Nazywa się Shredder i kasuje nie do odzyskania. :lol:

Skasowane dane(format)da się odzyskać,natomiast jest to źmudna praca i czasem nawet profesionalnie obeznani w temacie "fachmeni" mają czasami problemy.
McScr@by
Dodano
14.12.2003 00:53:01
fidelio:
Ja takźe uzywam jv16 jest rewelacyjny!! Poza tym zamiast Adaware'a uzywam Spybota. Aha, Pgx... :!: co to za program, którego uzywasz Regcompact?
Moze jest to do czyszczenia rejestru? A własnie czy ktoś zna swietny program do czyszcenia rejestru systemowego? :?:

:?: :?: :?: Uźywasz Jv16–to jest rewelacyjnym programem do czyszczenia rejestru systemowego :D
Regcompact :arrow: Defragmentator rejestru
McScr@by
Dodano
14.12.2003 00:40:53
Ja takźe uzywam jv16 jest rewelacyjny!! Poza tym zamiast Adaware'a uzywam Spybota. Aha, Pgx... :!: co to za program, którego uzywasz Regcompact?
Moze jest to do czyszczenia rejestru? A własnie czy ktoś zna swietny program do czyszcenia rejestru systemowego? :?:
fidelio
Dodano
14.12.2003 00:10:11
fidelio
Dodano
14.12.2003 00:10:11
Piotreklordzie... oczwiście te profgramy nie czyszczą kompa w taki spsoób jak powiedziałes.
Chcociaz zaraz.. :idea: McAfee ma taką funkcję.. Nazywa się Shredder i kasuje nie do odzyskania. :lol:
fidelio
Dodano
14.12.2003 00:07:00
ja czyszcze kompa takimi softami

:arrow: NSW 2003 PRO
:arrow: Ad–aware 6
:arrow: System Mechanic 3.7

p.s wlasnie sciagam sobie tweak xp pro bo widze ze tez uzywacie :P
gieras
Dodano
13.12.2003 17:13:35
Pełny zestaw do trzymania PC'ta w kondycji który mam to:
:arrow: Norton System Works 2003 (nie pro :? )
:arrow: jv16 Power Tools (najnowsza wersja)
:arrow: RegCompact
:arrow: Tweak Xp Pro 2.0.6
:arrow: Ad–Ware 6 Pro
I to wszystko mi wystarcza :wink:
PgX
Dodano
13.12.2003 16:32:45
Ja tak jak PgX korzystam z NSW 2003 (Pro)
Pozatym :
Jv16 Power Tool,
Clean Disk 2003.
Uźywałem kiedyś :
System Cleaner,
System Mechanics.
Teź się sprawdzały.
Co do McAffe Quick Clean i Space Odyssey to niestety mało funkcjonalne.
McScr@by
Dodano
13.12.2003 16:14:28
McAfee mi się nie podobał bo był ubogi, z tego drugiego nie koźystałem ale teraz korzystam z NSW 2003 i jest loozik, bardzo dobry progros :wink:
PgX
Dodano
13.12.2003 12:49:55
A jak ci nie przeszkadza to się wtrące:
mógłbyś mi powiedzieć czy te programy czyszczą kompa tak źe źaden unformat i undelete juź nic nie poradzi??
Bo ja siię nie znam , a właśnie bym takich potrzebował....

P.S: Nie chciałem nowego topicu zakładać.
piotreklord
Dodano
13.12.2003 12:44:59
fidelio
Dodano:
13.12.2003 01:11:55
Komentarzy:
14
Strona 1 / 1