Mcafee Quick Clean czy Space odyssey?
Co myslicie na temat programów do czyszczenia dysków ze śmieci? Który porgram według was jest lepszy? McAffe Quick clean czy Space Odyssey? bo nie wiem który stosować.. 8)
Odpowiedzi: 14
Dzieki PGX. Sciagnełem go sobie. :D
A regcompacta z googli moźna ściągnąć :wink: Pierwszy link :D
piotreklord:
mógłbyś mi powiedzieć czy te programy czyszczą kompa tak źe źaden unformat i undelete juź nic nie poradzi??
Bo ja siię nie znam , a właśnie bym takich potrzebował....
fidelio:A masz moźe jakis link do tego Regcompacta? :D Bo pierwszy raz słyszę o tym programie. To freeware? :?:
Ja ze swej strony polecić Wam mogę System Mechanic 4.0d Professional (niestety nie freeware).
1) Czyści rejestr, pliki tymczasowe, wadliwe skróty, wadliwe wpisy w "dodaj/usuń programy", etc.
2) Kompaktuje (zmniejsza wielkość) rejestr
3) Optymalizuje prędkość łącz internet., defragmentuje dyski twarde, RAM, optymalizuje i zarządza startupem (lepszy od msconfig)
4) ma "niszczarkę" plików, czyści dane "permanentnie" (nie do odzyskania podobno nawet hardwarowo), czyści usunięte pliki
5) eliminuje spyware, malware, adware, ma popup–killera
6) i jeszcze kilka innych funkcji
Pozdrawiam
P.S.: http://www.iolo.com/sm/4pro/app/iolo.cfm?source=SMMainInterface
No właśnsie a więc odyzskanie to nie taka prosta sprawa... :wink: A masz moźe jakis link do tego Regcompacta? :D Bo pierwszy raz słyszę o tym programie. To freeware? :?:
fidelio:...Chcociaz zaraz.. :idea: McAfee ma taką funkcję.. Nazywa się Shredder i kasuje nie do odzyskania. :lol:
Skasowane dane(format)da się odzyskać,natomiast jest to źmudna praca i czasem nawet profesionalnie obeznani w temacie "fachmeni" mają czasami problemy.
fidelio:Ja takźe uzywam jv16 jest rewelacyjny!! Poza tym zamiast Adaware'a uzywam Spybota. Aha, Pgx... :!: co to za program, którego uzywasz Regcompact?
Moze jest to do czyszczenia rejestru? A własnie czy ktoś zna swietny program do czyszcenia rejestru systemowego? :?:
:?: :?: :?: Uźywasz Jv16–to jest rewelacyjnym programem do czyszczenia rejestru systemowego :D
Regcompact :arrow: Defragmentator rejestru
Ja takźe uzywam jv16 jest rewelacyjny!! Poza tym zamiast Adaware'a uzywam Spybota. Aha, Pgx... :!: co to za program, którego uzywasz Regcompact?
Moze jest to do czyszczenia rejestru? A własnie czy ktoś zna swietny program do czyszcenia rejestru systemowego? :?:
Ja takźe uzywam jv16 jest rewelacyjny!! Poza tym zamiast Adaware'a uzywam Spybota. Aha, Pgx... :!: co to za program, którego uzywasz Regcompact?
Piotreklordzie... oczwiście te profgramy nie czyszczą kompa w taki spsoób jak powiedziałes.
Chcociaz zaraz.. :idea: McAfee ma taką funkcję.. Nazywa się Shredder i kasuje nie do odzyskania. :lol:
Chcociaz zaraz.. :idea: McAfee ma taką funkcję.. Nazywa się Shredder i kasuje nie do odzyskania. :lol:
ja czyszcze kompa takimi softami
:arrow: NSW 2003 PRO
:arrow: Ad–aware 6
:arrow: System Mechanic 3.7
p.s wlasnie sciagam sobie tweak xp pro bo widze ze tez uzywacie :P
:arrow: NSW 2003 PRO
:arrow: Ad–aware 6
:arrow: System Mechanic 3.7
p.s wlasnie sciagam sobie tweak xp pro bo widze ze tez uzywacie :P
Pełny zestaw do trzymania PC'ta w kondycji który mam to:
:arrow: Norton System Works 2003 (nie pro :? )
:arrow: jv16 Power Tools (najnowsza wersja)
:arrow: RegCompact
:arrow: Tweak Xp Pro 2.0.6
:arrow: Ad–Ware 6 Pro
I to wszystko mi wystarcza :wink:
:arrow: Norton System Works 2003 (nie pro :? )
:arrow: jv16 Power Tools (najnowsza wersja)
:arrow: RegCompact
:arrow: Tweak Xp Pro 2.0.6
:arrow: Ad–Ware 6 Pro
I to wszystko mi wystarcza :wink:
Ja tak jak PgX korzystam z NSW 2003 (Pro)
Pozatym :
Jv16 Power Tool,
Clean Disk 2003.
Uźywałem kiedyś :
System Cleaner,
System Mechanics.
Teź się sprawdzały.
Co do McAffe Quick Clean i Space Odyssey to niestety mało funkcjonalne.
Pozatym :
Jv16 Power Tool,
Clean Disk 2003.
Uźywałem kiedyś :
System Cleaner,
System Mechanics.
Teź się sprawdzały.
Co do McAffe Quick Clean i Space Odyssey to niestety mało funkcjonalne.
McAfee mi się nie podobał bo był ubogi, z tego drugiego nie koźystałem ale teraz korzystam z NSW 2003 i jest loozik, bardzo dobry progros :wink:
A jak ci nie przeszkadza to się wtrące:
mógłbyś mi powiedzieć czy te programy czyszczą kompa tak źe źaden unformat i undelete juź nic nie poradzi??
P.S: Nie chciałem nowego topicu zakładać.
P.S: Nie chciałem nowego topicu zakładać.
Strona 1 / 1