MAX PAYNE 2
czy ktos orietuje sie czy wyszedl juz Maksio 2?
Odpowiedzi: 8
mp2 na ps2??hm, z tego co mi wiadomo to najwczesniej na jesieni tego roku bedzie okazja do grania, jak narazie to sklepy internetowe moga chyba jedynie przyjmowac zamuwienia, trzeba zadzwonic do kumpla handlarza i spytac czy nie ma jakiej alfy ;)
ps. temat jakkolwiek dla mnie w tej chwili to nie porozumienie, ale kazdy ma swoja racje:D
ps. temat jakkolwiek dla mnie w tej chwili to nie porozumienie, ale kazdy ma swoja racje:D
dzieki za stronke ale chyba zadna strona nie dorowna naszemu wspamialemu stadionowi 10–lecia ktory ma wszystkie nowosci zanim wykluja sie w glowkach genialnych informatyko :lol: pozdrawiam
ExP//|kE:
LOL jak byś umiał ang. na poziomie podstawowym , albo choc troche myślał to jest to stronka sklepu internetowego. LOL.A jak ci dziwnie pachnie to sobie kup jakiś odświerzacz powietrza 8) 8) :D :D
LOL , zartujesz nie ? Tam moze i jest baner sponsora ktory prowadzi sklep internetowy ale sama strona jest o podziemnym "release" Czyli o grach, programach ktorez zostaly, jakby tu powiedzec, "spiratowane". Tam jest tylko info ze dana gra/prgram wyszedl , nie ma odnosnikow, zrodel wiec poki co watku nie zamykam
damipl:Tą stronkę co podałeś, dziwnie pachnie warez–em nie uwaźasz.
LOL jak byś umiał ang. na poziomie podstawowym , albo choc troche myślał to jest to stronka sklepu internetowego. LOL.A jak ci dziwnie pachnie to sobie kup jakiś odświerzacz powietrza 8) 8) :D :D
Tą stronkę co podałeś, dziwnie pachnie warez–em nie uwaźasz.
Tą stronkę co podałeś, dziwnie pachnie warez–em nie uwaźasz.
jak chcesz zawsze wiwedziec co juz wyszlo chociaz nie koniecznie w oryginalnej wersji to zapraszam na nforce.nl tam ukazuje sie wszytstko co ostatnio wyszlo.Ja zawsze tam sprawdzam a potem szukam tego na ftpach....
Juź jest ale na PS2
http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=867807/ut=d54d7847ec3117fc
Lukni sobie,jesli tak bardzo Cię to interesi :D :D
http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=867807/ut=d54d7847ec3117fc
Lukni sobie,jesli tak bardzo Cię to interesi :D :D
Strona 1 / 1