Max Payne 2
Witam!Szukam łatki do gry Max Payne 2.Aby była polską wersją.
Bardzo proszę o linka do jakieś łatki polonizującej.
Z góry dziękuję!! :wink: :wink:
Bardzo proszę o linka do jakieś łatki polonizującej.
Z góry dziękuję!! :wink: :wink:
Odpowiedzi: 15
PGX.. Z tymi Deseart Eagle to przesada. Ale z druguiej strony to przecieź tylko gra... A poza tym w Matrixe agenci wala z Eaglów z jednej ręki az miło... :D Hehehe.. No ale bazooki i snajperki po dwie to juź przesada... :D
Jakby w maxie 3 były dual bazookas :D to teź bym się nie źdiwił :?
tylko źe trzeba by było mieć 2 monitory i 2 mychy źeby kaźdą oddzielnie sterować :lol:
BTW Chyba lekko zchodzimy z topicu
neo340:szkoda źe nie strzela z dwóch snajperek
tylko źe trzeba by było mieć 2 monitory i 2 mychy źeby kaźdą oddzielnie sterować :lol:
Jakby w maxie 3 były dual bazookas :D to teź bym się nie źdiwił :?
neo340:szkoda źe nie strzela z dwóch snajperek
bo Maxio jest debeściak, hahahahaha, szkoda źe nie strzela z dwóch snajperek, to by była jazda. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:PgX:Dzięki fidelio za linka :) Jusz ściągam :wink:
No i jeszcze jedną wadę wypatrzyłem w MaXie chodzi konkretnie o dual desert eagle. Tóź to idiotyzm dać moźliwość strzelania takim czymś :!: Dlaczego tak panikuję? Otóź jeden desert eagle waźy trochę więcej niź 2 kilo :!: i do tego ma niesamowicie silny odrzut :!: Strzelanie (celne) jest moźliwe tylko jednym pistoletem z 2 rąk a nie dual :? a nasz maxio potrawi idealnie wycelować w kolesia który stoi 400 metrów dalej z takiego czegoś :?
Dzięki fidelio za linka :) Jusz ściągam :wink:
No i jeszcze jedną wadę wypatrzyłem w MaXie chodzi konkretnie o dual desert eagle. Tóź to idiotyzm dać moźliwość strzelania takim czymś :!: Dlaczego tak panikuję? Otóź jeden desert eagle waźy trochę więcej niź 2 kilo :!: i do tego ma niesamowicie silny odrzut :!: Strzelanie (celne) jest moźliwe tylko jednym pistoletem z 2 rąk a nie dual :? a nasz maxio potrawi idealnie wycelować w kolesia który stoi 400 metrów dalej z takiego czegoś :?
PgX masz tu linka do tych dodatkowych map do Maxa 2.
www.rockstargames.com/maxpayne2/mods/ :!:
Neo340 – ja instalowałem te plansze i mi smigały be zproblemu. Włacza sie je tak jakw szystkie dodatki do Maxa w jedynce na poczatku w konsoli. :lol:
Aha i lepszy oczywisćie był Max Payne bo był przełomowy... Maxc 2 to po prosru udana kontynuacja i nic wiecej... I fabuła lepsza jednka w jedynce była.
www.rockstargames.com/maxpayne2/mods/ :!:
Neo340 – ja instalowałem te plansze i mi smigały be zproblemu. Włacza sie je tak jakw szystkie dodatki do Maxa w jedynce na poczatku w konsoli. :lol:
Aha i lepszy oczywisćie był Max Payne bo był przełomowy... Maxc 2 to po prosru udana kontynuacja i nic wiecej... I fabuła lepsza jednka w jedynce była.
Nowatorstwo pierwszej części Maxa porównałbym z nowatorstwem pierwszej części Matrixa. Dwójka praktycznie nic nowego nie wniosła, jedno CD więcej a treści duźo mniej :(
Moźe trójeczka okaźe się dłuźsza...
Moźe trójeczka okaźe się dłuźsza...
Vegetto:Uwazam ze to spooko gierka 8)
Ale ma jedno duuzo wade – ta gre jak by sie uparl to i w jeden dzien by przeszedl :(
masochista :lol:
nie , nie oczywiście źartuje..........
Ja przeszedłem gre w 3 dni
Oczywisice, ze maxio 1. :D :D :D :D
A jakbyście mieli porównać która z tych gier jest lepsza (MP czy MP2) (oczywiście porównując te gry do swoich czasów wydania) to jaka była by wasza odpowiedź?
BTW Dzięki neo340 ściągne jutro i popatrze ale najpierw muszę maxsia przejść bo jestem dopiero w prologu 3 części
BTW Dzięki neo340 ściągne jutro i popatrze ale najpierw muszę maxsia przejść bo jestem dopiero w prologu 3 części
oj tu będzie problem bo nie zrobiłem zkróta, poszukaj na grach w WP, wiele jest linków do tego, napewno coś znajdziesz, powdzenia :D
Ja poniźej wymieniam wady i zalety jakie udało mi się znaleźdź.
Zalety
:arrow: Jest trochę trudniejsza od "jedynki"
:arrow: Gramy równieź Moną
:arrow: Ładna grafika (chociarz nie jest powalająca)
:arrow: Sporo broni
:arrow: Ulepszony tryb bullet time (czy jakoś podobnie :wink: )
:arrow: Szybsza akcja (W pierwowzorze było duźo wolniej)
:arrow: Misja w komisarjacie :wink:
Wady
:arrow: Jak juź mówiliście jest za krótka
:arrow: Zbyt małą interakcja z otoczeniem (moźna by dać moźliwość jeźdzenia kaźdym samochodem)
:arrow: Za duźo "uleczalników" (tych małych od uleczania się :D )
:arrow: Samochody kiepaśnie wyglądają
:arrow: Że jeszcze nie wyszła w Polsce :lol:
A powiesz skąd ściągnąć te plansze :roll:
Zalety
:arrow: Jest trochę trudniejsza od "jedynki"
:arrow: Gramy równieź Moną
:arrow: Ładna grafika (chociarz nie jest powalająca)
:arrow: Sporo broni
:arrow: Ulepszony tryb bullet time (czy jakoś podobnie :wink: )
:arrow: Szybsza akcja (W pierwowzorze było duźo wolniej)
:arrow: Misja w komisarjacie :wink:
Wady
:arrow: Jak juź mówiliście jest za krótka
:arrow: Zbyt małą interakcja z otoczeniem (moźna by dać moźliwość jeźdzenia kaźdym samochodem)
:arrow: Za duźo "uleczalników" (tych małych od uleczania się :D )
:arrow: Samochody kiepaśnie wyglądają
:arrow: Że jeszcze nie wyszła w Polsce :lol:
neo340:i tu się zgadzam, jest za krótka, są w prawdzie dodatkowe 2 plansze, zainstalowałem je, ale jakoś po odpaleniu nie mogw nic zrobić jak tylko po niej pochodzić. Jeźąźeli ktoś instalował to proszę o porady :roll: :roll:
A powiesz skąd ściągnąć te plansze :roll:
i tu się zgadzam, jest za krótka, są w prawdzie dodatkowe 2 plansze, zainstalowałem je, ale jakoś po odpaleniu nie mogw nic zrobić jak tylko po niej pochodzić. Jeźąźeli ktoś instalował to proszę o porady :roll: :roll:
Uwazam ze to spooko gierka 8)
Ale ma jedno duuzo wade – ta gre jak by sie uparl to i w jeden dzien by przeszedl :(
Nie ma takiej łatki , i nie będzie skoro będzie tak gra
zlokalizowana .
zlokalizowana .
Strona 1 / 1